Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kommunizmust és a nemzeti...

Ha a kommunizmust és a nemzetiszocializmust tiltják, a liberalizmust miért nem?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, lassan ideje lenne már felismerni, hogy a liberalizmust egy veszélyes tömeggyilkos eszme.

A horogkeresztet tiltják, bezzeg a szivárvány zászló mehet. Izraelt tilos bírálni, míg a muzulmánokat mind be kell engedni. Ha valaki hazafias beszédet mond, egyből üldözik és lecsukják, míg a liberálisnak fentről tapsikolnak.

2015. nov. 16. 22:06
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
52%
Ne aggódj. A libralizmus önmaga fog összeomlani. Elég pár arab hőbörgő. A libsik nem tudják megvédeni magukat.
2015. nov. 16. 22:25
 12/42 anonim ***** válasza:
44%

Ha rasszista naci vagy akkor miert zavar ha valaki kimondja?

Soha nem ertettem a kis zsebnacik szegyenlosseget, ha naci vagy vallald fel batran.

Amugy a liberalizmusnak koszonheted hogy ilyen baromsagokat szabadon ki tudsz irni kerdeskent.

13/42 anonim ***** válasza:
64%

Pedig magyarba' a szadesz pont így viselkedett.

14/42 anonim ***** válasza:
66%

Meg a homokosok vonaglását pesten, gyenge vagy nulla védelmet az arabokkal szemben...

2015. nov. 16. 22:26
 15/42 anonim ***** válasza:
34%
#12-esnek van igaza! Ezt én sem értettem sosem, hogy ha valaki szélsőséges eszméket vall, Hitlert egész jónak találja, akkor miért háborodik annyira fel azon, hogy le nácizzák?! Deék Ferenc, Kossuth Lajos, és még sorolhatnánk nagy liberális eleinket. És már másik is leírták, de azért a nyomatékosítás kedvéért én is leírom, hogy ha nem lett volna a liberalizmus, akkor nem írhatnád le ezeket a provokatív gondolataidat kedves kérdező. Nem mellesleg amire céloztál, hogy késégbe vonsz bizonyos történelmi eseményeket, az nyilván a holokauszt lenne. Ilyenkor mindig felháborodom, főleg mert egyik legjobb zsidó barátom nagypapája jut eszembe, aki gyermekként élte át a holokausztot, és érthetetlen okok miatt mindig ideges lesz, amikor 15 éves zsebnácik azt hangoztatják, hogy márpedig a holokauszt meg sem történt. Szóval én is csak azt tudom Neked javasolni, hogy egy kicsit informálódj még. Akár már most is kezdheted..
2015. nov. 16. 22:33
 16/42 A kérdező kommentje:
15: azért csak lecsukatnád a "nácikat", libsikém?
2015. nov. 16. 22:36
 17/42 rajcziz ***** válasza:
41%

Mint mondtam, más kérdés, hogy ki mire használja fel a liberalizmust. Attól maga az ideológia nem változik meg.

2015. nov. 16. 22:37
 18/42 anonim ***** válasza:
42%
Nem csuknék le egy embert sem azért mert buta, vagy tanulatlan. Ezt lehetne korrigálni. De én nem kényszeríthetlek arra, hogy a történelmi hiányosságaidat pótold. Ha Te magad nem akarsz tanulni, akkor ne tedd. A Te dolgod. Viszont ne csodálkozz azon, ha hülyének tartanak vagy lenáciznak. Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy holokauszt túlélő szemébe belemernéd e mondani, hogy ez az esemény meg sem történt.
2015. nov. 16. 22:40
 19/42 anonim ***** válasza:
47%

" azért csak lecsukatnád a "nácikat", libsikém?"

A hulyeket sem szokas lecsukatni.

Nyilvan ha a kis zsebnaci valami torvenytelent tenne akkor menne a dutyiba.

Amugy jo ha tudod, egy valodi liberalis soha nem tamogatna olyan torvenyt ami bunteti a holokauszttagadast.

Hulyenek lenni alkotmanyos alapjog.

2015. nov. 16. 22:42
 20/42 anonim ***** válasza:
37%

Nézz utána, mint jelent a liberalizmus.

Segítek: nem azt, amit ti pár százan őrjöngve szidtok ezen a fórumon.

2015. nov. 16. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!