Tegnap 1000forintért árulták a nyugdíjasoknak Gyurcsány Ferenc Öszödi beszédét, az emberi hülyeség határtalan?
Neked él még a nagymamád?
Én nem szeretném, ha ilyen unokám lenne!!!!!!
Az én nagyim egy frankó csaj.
Egy igazi nyugger díva.
Úgy veri a klaviatúrát hogy én is pironkodom.
Tavaly meg motoroztattam 210 nél nem mertem gyorsabban menni, eszébe sem jutott agonizálni csak azt mondta hogy még mindig zizeg egy kicsit a rezgéstől! De azt is megkérdezte már hogy mi az a Molotov?
Soha életébe nem szavazott az MSZP re, sőt beszól bárkinek ha valami nem tetszik neki!
Ja é nyuggerezi a nyugdíjasokat!
11:18:
Él szerencsére. Berögzült mszpíí szavazó, de már nem jár szavazni (+1 pont neki), de legalább felismeri, hogy elqrták. Tetszik érteni? BEISMERI. 8 év elszállt úgy, hogy tologatták a talicskát kifelé pénzzel, míg a magafajták örömkönnyel vidáman tapsolva asszisztáltak és asszisztálnak most is.
pfej mszp (kiköp...)
Huu utolsó te mekkora egy hatalmas gyökér lehetsz :D:D
Miért?
Tehetek róla, hogy utálom a bolsevik pártot és szavazóit. Legyen az 18-100 éves korig bárki.
Amíg a nyuggerek országa vagyunk, addig változást nem lehet várni.
"Amíg a nyuggerek országa vagyunk, addig változást nem lehet várni"
Ezek dolgoztak az elmúlt 60 évben mert ha nem dolgoztak volna Etiópia szintjén se lennénk, de te ezt nem tudod felfogni a csökött agyaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!