Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegnap 1000forintért árulták...

Tegnap 1000forintért árulták a nyugdíjasoknak Gyurcsány Ferenc Öszödi beszédét, az emberi hülyeség határtalan?

Figyelt kérdés
Szerintetek is aranylemez lesz?:D:D
2010. márc. 20. 10:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

Neked él még a nagymamád?

Én nem szeretném, ha ilyen unokám lenne!!!!!!

Az én nagyim egy frankó csaj.

Egy igazi nyugger díva.

Úgy veri a klaviatúrát hogy én is pironkodom.

Tavaly meg motoroztattam 210 nél nem mertem gyorsabban menni, eszébe sem jutott agonizálni csak azt mondta hogy még mindig zizeg egy kicsit a rezgéstől! De azt is megkérdezte már hogy mi az a Molotov?

Soha életébe nem szavazott az MSZP re, sőt beszól bárkinek ha valami nem tetszik neki!

Ja é nyuggerezi a nyugdíjasokat!

2010. márc. 20. 11:37
 12/25 anonim ***** válasza:
18%
Huu utolsó te mekkora egy hatalmas gyökér lehetsz :D:D
2010. márc. 20. 11:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy nyugdíjasoknak, mert az MSZP-sek 80%-a elmúlt 60éves. Na szóval, van egy hangfelvétel ami kiszivárog, kiderül belőle, hogy végig hazudtak,nem csináltak semmit szóval átba*zták a jónépet és még Magyarországot kur*a országnak nevezi. Ezek után egy normális országban felakasztották volna nyilvánosság elött, Magyarországon mi történik? Árulják rá pár évre a hangfelvételt mint valami szent tárgyat...
2010. márc. 20. 11:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
a hülyeség határtalan. Akik ezt megvették, hát nem is tudok finoman fogalmazni. Talán a hiszékeny és szerencsétlen tudatlan a legenyhébb amit lehet róluk mondani.
2010. márc. 20. 11:53
 15/25 anonim ***** válasza:
44%

11:18:

Él szerencsére. Berögzült mszpíí szavazó, de már nem jár szavazni (+1 pont neki), de legalább felismeri, hogy elqrták. Tetszik érteni? BEISMERI. 8 év elszállt úgy, hogy tologatták a talicskát kifelé pénzzel, míg a magafajták örömkönnyel vidáman tapsolva asszisztáltak és asszisztálnak most is.

pfej mszp (kiköp...)

2010. márc. 20. 12:03
 16/25 anonim ***** válasza:

Huu utolsó te mekkora egy hatalmas gyökér lehetsz :D:D

Miért?

2010. márc. 20. 12:10
 17/25 anonim ***** válasza:
12:10: Sőt mi több, még meg is engedhetem magamnak. :D
2010. márc. 20. 12:29
 18/25 anonim ***** válasza:

Tehetek róla, hogy utálom a bolsevik pártot és szavazóit. Legyen az 18-100 éves korig bárki.

Amíg a nyuggerek országa vagyunk, addig változást nem lehet várni.

2010. márc. 20. 12:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Én a mellkasomra fogom tetováltatni a beszédet. Mer a Ferenc az egy aranyember a lelkem.
2010. márc. 20. 13:17
 20/25 anonim ***** válasza:

"Amíg a nyuggerek országa vagyunk, addig változást nem lehet várni"

Ezek dolgoztak az elmúlt 60 évben mert ha nem dolgoztak volna Etiópia szintjén se lennénk, de te ezt nem tudod felfogni a csökött agyaddal.

2010. márc. 20. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!