Mit szólnak a magyarországi zsidók a bevándorlókhoz?
Furcsa módon nem nagyon izgatja őket, sőt még talán pont hogy inkább migráns pártiak (ahogy észrevettem).
Nem értem, miért.
Ha olyan állapotok lesznek Nyugat-Európában, mint Izraelben, akkor nem nagyon lesznek migránspárti zsidók.
Kinek hiányzik az, amit ott van?
Katonáskodni a nőknek, gépfegyvert tartani az ágy alatt, mert valamelyik Allah hívő nem bír magával....stb
Itt azért 2 részre lehet bontani a zsidóságot.
Vannak a nemzetközi zsidó pénzemberek(pl: Soros György) akik állva tapsolnak és támogatják a migrációt. Mert arra számítanak hogy a nemzetállamok eltüntetése elősegíti a globalizációt,a bankjaik,multicégeik pedig akadálytalanul seftelhetnek majd mindenhol. Nem lesznek őket korlátozó törvények.
És vannak a zsidó kisemberek,mint a helyi rabbi,meg Goldstein néni a sarki zöldségesből. Akik pontosan tudják,hogy ha a kötelező kvótarendszer értelmében tíz- és százezrével telepítik majd ide a muzulmán migránsokat. Akkor előbb-utóbb újra eljön a Holokauszt időszaka. Azzal a különbséggel hogy most nem a gázba fojtják bele, hanem élve elégetik és lefejezik őket.
Egy értelmes válasz:
Én zsidó vagyok és egyenesen bevándorlás-ellenes.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!