Ha eldönthetnétek hogy a Magyarországi roma lakosságot lecseréljétek például afro-amerikaira, ázsiaira akkor mi lenne a választásotok? Maradna, vagy változtatnátok rajta?
Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 15:25
1/12 A kérdező kommentje:
Én magam az ázsiaiaknak örülnék,de bármi csak ne ők.Nem vagyok fajgyűlölő,de tényleg ellehetetlenítik sok magyar életét,romba döntik a közbiztonságot.
2015. okt. 4. 15:26
2/12 anonim válasza:
Ázsiaiak.
Azon belül japánok, dél-koreaiak, esetleg kínaiak.
Ezek fejlett, civilizált népe.Elég megnézni, milyen fejlett országot tudtak csinálni.
Őket szívesen látnám.
Afrikaiakat viszont nem, semmi esetre sem.
3/12 A kérdező kommentje:
értem,akkor egyetértünk!Köszönöm a válaszodat!
2015. okt. 4. 15:36
4/12 anonim válasza:
szok kici kínai már itt lenni- igaz nem csereüdülésen - de nincs velük gond
5/12 anonim válasza:
Ha eldönthetném, a komplett politikai vezetést cserélném le tokkal vonóval (értsd: intézményestül). A többivel elboldogulnék magam is.
6/12 anonim válasza:
2-3 kancigányt cserélnék egy muszlimra. Kb. ennyi a váltószám közöttük. Tudom, hogy ezt a magyarság még nem tapasztalta meg eléggé, de a muszlimok, afrikiak sokkal-sokkal rosszabbak mint a cigók
7/12 anonim válasza:
" de a muszlimok, afrikiak sokkal-sokkal rosszabbak mint a cigók"
Az afrikaiak tényleg.
A muszlimok közül meg attól függ, honnan származik.
Ha törökországi, azerbajdzsáni, akkor nincs velük sok baj.
De, ha észak-afrikai, közel-keleti, paki, akkor egyenlőek egy Isten csapással.
9/12 anonim válasza:
A török a legrosszabb, mert azok még mindig alattvalónak hisznek bennünket. A többi tudja hol a helye még a gyökerek is.
10/12 anonim válasza:
Távol-keletiekre simán, ha viszont fekákról van szó akkor inkább mégegyszer ennyi cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!