Mit szóltok hozzá hogy a fagyállós borász hét év letöltendőt kapott?
Csak a hozzád hasonló "liberálisok" (nem a liberalizmussal van a bajom, hanem veletek, akik a liberalizmus nevében kész őrültségeket erőltettek), törpekisebbség gondolja így, a normális 95% meg úgy gondolja a mérgezést ahogy én, hogy csak akkor történik mérgezés és emberölési kísérlet, ha mérget rakok a dologba és
a) közterületen hagyom
b) kínálok vele másokat
c) értékesítem
Az, hogy otthon mit művelek vele, az "mindenki" szerint nem büntetendő, sőt mindenki azt műveli a dolgaival otthon, saját használatra, amit akar, ha rendeltetésszerűen használja, akkor rendeltetésszerűen, ha rendeltetésellenesen, akkor rendeltetésellenesen.
Az említett csapdás / őrző-védő kutyás dolog nem csak az illető halálát okozhatja, hanem "csak" "testi sértést" (mert az illetőnek a csapdától / őrző-védő kutyától úgy megsérül a kézfeje, hogy amputálni kell), és akkor meg testi sértésért mehet a cirkuszi per.
Ahogy előzőleg mások írták, a sokak által példaképnek tekintett USA-ban meg még radikálisabban állnak a magánterületeden végzett dolgokhoz, ott "aránytalanul" is lehet visszacsapni.
Amikor beleöntötte, akkor is nem azzal a célzattal tette, hogy "majd megmurdel tőle a tolvaj", hanem hogy észreveszi, hogy ez "felturbózott" anyag, szalad a detoxba és az esetből okulva nem próbálkozik többet, de nem, az állatjának kellett még dizájnerdrogot is tolnia ill. a családjának elfelejtenie őt is vinni a detoxba.
20.11
van egy kis bibi mondjuk azzal amit írsz. hát hogy a gazda beismerte, hogy tudta, hogy ez halálos... azon kívül persze biztos azt gondolta, hogy majd csak gyomorrontása lesz. csak nem értem akkor miért nem ezt mondta... és a bíróság ezt miért nem vette be?
de kérlek egy valamire válaszolj már. ha én áthívlak magamhoz, és kirakok az asztalra egy tálca ciános sütit, tudván hogy te úgy is bekapsz egyet, amikor kimegyek wc-re, mindezt szándékosan teszem, akkor szerinted nem vagyok gyilkos?
1. hiszen nem közterület
2. nem kínáltalak meg
3. nem is adtam el neked
"Amerikában ez teljesen elfogadott dolog. Ha valaki betör hozzád, akár agyon is lőheted, még akkor is, ha csak egy fogpiszkálót akart ellopni. Ezt úgy hívják, hogy a magántulajdon védelme."
Nagyon jó példa, hiszen látszik, a Nagy Amerika milyen biztonságos hely, végülis kb minden nagyobb városban naponta legyilkolnak valakit. Nagyon jó, szívesen laknék ott.
Itt Európában tudod az élet értékesebb, mint a magántulajdon. Barátkozz meg vele, vagy költözz el.
#33:
A fagyálló ugyan halálos, ha nem kezelik, de NEM azonnali halált okozó méreg, mint a cián. El lett mondva / megkérdezve, hogy miért hagyták ki a családtagjai a fő "sértettet" a gyomormosásból, miért csak maguk mentek, amikor tudták, hogy ő is ugyanúgy megkóstolta a fura ízű bort, mint ők ?
A másik, hogy az áthívást valahogyan bele lehet zsúfolni a "kínálta" részbe.
#36: Ott nem a bedrogozott feketék, kokókereskedő latino-k és a súlyosan sérült fehér iskolai lövöldözők követik el emberölések tucatjait, és nem a jogos önvédelmet elkövetők ?
Itt kivételesen nem a törvényekkel volt probléma, hanem azzal, ahogyan a szituációt értelmezte a bírónő, úgy mint tetro és nem ahogy sokan mások, hogy mérgezésről csak akkor lehetne szó, ha a 3 eset valamelyike teljesült volna.
"Ott nem a bedrogozott feketék, kokókereskedő latino-k és a súlyosan sérült fehér iskolai lövöldözők követik el emberölések tucatjait, és nem a jogos önvédelmet elkövetők ?"
De igen, meg a rendőrök. És ez mind arra vezethető vissza, hogy ott nem ér annyit az élet. Az összes idióta fegyvertartási törvényük, meg a hadsereg agyonistenítése, és az, hogy ha nem tetszik a pofád, akkor lelőnek a pitsába erre vezethető vissza. Más kultúra, de persze van, akinek ez tetszik... Én nem egy amerikait ismerek, akik pont ezek miatt költöztek Európába (még Magyarországra is!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!