Szerintem sem igazságos, hadd rakjak már a házamban azt amit én akarok az üvegeimbe meg edényeimbe. Ezt az ügyvédje kúrta el, simán lehetett volna védeni. Mindenesetre én is durva hashajtót vagy ilyesmit raktam volna bele, értelme ugyanaz lett volna.
2015. nov. 11. 17:48
12/43 tetro válasza:
Szoval a sajat hazamban barkit megmergezhetek szerintetek?
2015. nov. 11. 17:58
13/43 anonim válasza:
Szép új liberális világ. A bűnözőket védi a rendőrség és az igazságszolgáltatás, de ha te meg mered védeni magadat vagy a tulajdonodat ellenük, meghurcolnak és lecsuknak. Különösen, ha az ő bőrük sötétebb, mint a tiéd.
2015. nov. 11. 18:12
14/43 tetro válasza:
Mondjuk itt senki nem vedett meg semmit. A hordoban ket liter bor volt. Ezt a gazda akar haza is vihette volna. Inkabb tönkretette. Amugy egy ajto nelkuli pinceben tartotta es soha nem tett bejelentést a lopásokrol. Szoval nehez azert ezt kimagyarazni.
2015. nov. 11. 18:17
15/43 anonim válasza:
"Vácszentlászlóiak az Origónak azt mondták: az áldozat rendszeresen betört a gazdához, aki állítólag azért töltött fagyállót a hordóiba, mert elege lett abból, hogy bár többször is szólt a rendőrségnek, semmit sem tettek a lopások ellen."
Akkor lett volna klasszikus mérgezés esete, ha közterületen hagyta volna vagy kínálta volna meg a sértettet vagy értékesítette volna.
Direkt állítsz valótlanságot (hazudsz) és hiszed el vagy csak trollkodsz ?
2015. nov. 11. 20:21
17/43 anonim válasza:
"Szoval a sajat hazamban barkit megmergezhetek szerintetek?"
Nem mérgezett meg senkit. A cigány mérgezte meg saját magát a gazda fagyállós borával.
2015. nov. 11. 20:25
18/43 anonim válasza:
Ilyen alapon akkor ha én sütök egy mogyorós süteményt, amit ellop egy tolvaj, én is börtönbe kerülök? Nevetséges. Mit szólunk hozzá? A normális emberek végtelen sajnálatot. Mi lesz most a férfi családjával? A tettesek hozzátartozói bosszút fognak állni.
2015. nov. 11. 21:36
19/43 anonim válasza:
Mármint úgy értem, aki allergiás a mogyoróra.
2015. nov. 11. 21:38
20/43 tetro válasza:
21.38
a szándék határozza meg.
ha sütök egy mogyorós lepényt, amit valaki ellop, akkor nem vagyok felelős.
ha megmérgezem a lezáratlan helyiségben a két liter 400 forintnyi boromat, mert tudom valaki lopkodja, akkor ott egyértelmű a cél. és értem én hogy a többség ebben az országban szívesen játszana dredd bírót 400 ft-ért is, de szerencsére a törvényeink az ölési szándékot nem tolerálják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!