A bevándorló ellenes petíciót hol lehet aláírni?
Figyelt kérdés
Milyen helyszínen van és milyen időben ?
Köszi a választ.
2015. nov. 7. 21:36
21/23 anonim válasza:
Na látod itt a probléma... Ez nem csak a Merkel feladata hogy megoldja.Nem csak a Merkel az EU tagja hanem mi is és még 27 tagállam rajtunk kívül.Ezt közösen kell megoldani...
22/23 tetro válasza:
21.02
áruld már el mennyit adózol.
csak mert van egy olyan fura sajátosság, hogy aki az átlag bér alatt adózik, arra többet fordít az állam, mint amennyit befizet. és eddig élőben szinte csak olyanokkal hallottam az én adómból dumát, akik lényegében nettó semmivel sem járulnak hozzá a közhöz.
szóval hajrá, jöjjön az összeg. mennyi a bruttód? :D
23/23 anonim válasza:
Értem,hogy te attól félsz,hogy évente lesz 13500.De ha meghatározzuk hogy mi csak 13500 embert vagyunk hajlandóak befogadni és meghagyjuk a kerítést akkor mi ezzel már teljesítettük a mi részünket.És mondjuk azt,hogy mi a továbbiakban már nem vagyunk hajlandóak több embert fogadni.Kész,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!