Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bevándorló ellenes petíciót...

A bevándorló ellenes petíciót hol lehet aláírni?

Figyelt kérdés

Milyen helyszínen van és milyen időben ?

Köszi a választ.

2015. nov. 7. 21:36
1 2 3
 11/23 tetro ***** válasza:

01.10

valószínűleg arra gondolt, hogy gyűlöli a kérdezőt a trollkérdése miatt.

2015. nov. 8. 02:56
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, csak mert egy jobbikos gondolkodást vagy egy realista gondolkodást valló ember alá akarja írni, akkor hajrá. A kvóta rendszert én sem díjazom főleg nem népesség alapján kellene vagy GDP alapján. Hanem, h mennyire befogadó képes egy ország, mo-nak is szüksége lenne a munkaerőre és ez javítana a gazdaságon, de attól félek én is, hogy túl nagy mennyiséget adnak a nyakunknak. Viszont ezt nem fogja hagyni a kormányunk, szóval felesleges aláírni.
2015. nov. 8. 04:07
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok bevándorló párti,de tudod mennyi ember ellen akarsz petíciót aláírni? Mindössze 13500.Csak úgy mellékesen azt is megjegyezném,hogyha ezeket az embereket befogadjuk és a kvóta rendszert minden EU-s tagállam elfogadja,akkor akár szabadon elmehetnek innen pl:Németországba mivel tagjaivá válnának a Schengeni övezetnek.
2015. nov. 8. 09:10
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem vállnak tagjává. Magyarországon tényleg munkaerő hiány van. Csak a varázsszót a menekültek sem ismerik. Szakképzett.

Aki meg szakképzett az eddig sem és ezután sem szorul majd arra, hogy menekültstátusszal meg zöldhatáros ügyeskedéssel legyen itt.

2015. nov. 8. 12:36
 15/23 tetro ***** válasza:

12.36

tegyük fel te egy szakképzett menekült vagy. te vagy épp az az egy a tízezerből aki Magyarországra akar jönni, és nem tovább menni. hogyan jössz be, ha nem a zöld határon? csak mert nézegettem a számokat, és lényegében minden legálisan érkezőt csípőből elutasítunk azonnal.

2015. nov. 8. 12:49
 16/23 A kérdező kommentje:

Akkor ezt a "Mindössze 13500-at" fogad be te a saját házadba és lásd is el. Nekem 1 is sok.

De az én adómat ne rájuk pazarolják, és nem ez nem troll kérdés.

2015. nov. 8. 18:20
 17/23 tetro ***** válasza:

18.20

Mennyit adozol demagig srac?

2015. nov. 8. 18:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.Csak úgy mellékesen megjegyzem,hogy ez nem feltétlenül csak a te adódból lenne.Tudod az EU erre is fizetne támogatást.Csak úgy jelezném hogy mielőtt megépítettük a kerítést minimum 5 milliárdot kaptunk a menekülthelyzetre.Tudod 13500 embert képtelen vagyok befogadni a házamba.Egyet se tudnék mivel nincs rá fedezetem illetve kapacitásom.Viszont egy 96000 cm2 területtel rendelkező országnak úgy vélem,hogy van hely 13500 embernek.Főleg úgy hogy a népesség folyamatosan csökken.Csak nézd meg a statisztikákat.Amúgy meg érdekes az EU-tól elvárjuk a sok támogatást,de persze ilyenkor nem fogadnánk be azt 13500 embert.Az első 2 évben gyengítené a gazdaságot amivel beetetik a népet,hogy most tyűha de jól teljesítünk közbe szarul na mind1.De az a lényeg,hogy hosszútávon tudnánk belőle még akár profitálni is.Amúgy meg inkább örüljünnk ha megúsznánk 13500-al.Németországnak nem ennyi az annyi meg a többieknek!
2015. nov. 8. 20:55
 19/23 A kérdező kommentje:

Remélem tod h ez évente van nem 1X és azt gondolom h Merkelnek hívják azt aki ezért felelős oldja meg ő.

Ha ilyen számú migránst átveszünk évente + az ő születés számuk ami 5X-e-10X-e a miénknek hát 20 év múlva nem a magyarok lesznek itt többségben.

Elnézést de ezt szeretném elkerülni.

Egyébként kösz a válaszokat.

2015. nov. 8. 21:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Amúgy még hozzáteszem,hogy a te kis éves adóddal nem sokra mennénk.Ne egyes számba beszélj nem csak te fizeted ezt a rohadt magas adót.Gondolj bele egy kisvállalkozó helyzetébe,hogy őt hogy megadóztatják...Te nagy okos.

De nem baj remélem a Viktor kitart majd melletted jóban rosszban meg hát ugye te is mellette.

2015. nov. 8. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!