A bevándorló ellenes petíciót hol lehet aláírni?
Milyen helyszínen van és milyen időben ?
Köszi a választ.
01.10
valószínűleg arra gondolt, hogy gyűlöli a kérdezőt a trollkérdése miatt.
Nem vállnak tagjává. Magyarországon tényleg munkaerő hiány van. Csak a varázsszót a menekültek sem ismerik. Szakképzett.
Aki meg szakképzett az eddig sem és ezután sem szorul majd arra, hogy menekültstátusszal meg zöldhatáros ügyeskedéssel legyen itt.
12.36
tegyük fel te egy szakképzett menekült vagy. te vagy épp az az egy a tízezerből aki Magyarországra akar jönni, és nem tovább menni. hogyan jössz be, ha nem a zöld határon? csak mert nézegettem a számokat, és lényegében minden legálisan érkezőt csípőből elutasítunk azonnal.
Akkor ezt a "Mindössze 13500-at" fogad be te a saját házadba és lásd is el. Nekem 1 is sok.
De az én adómat ne rájuk pazarolják, és nem ez nem troll kérdés.
18.20
Mennyit adozol demagig srac?
Remélem tod h ez évente van nem 1X és azt gondolom h Merkelnek hívják azt aki ezért felelős oldja meg ő.
Ha ilyen számú migránst átveszünk évente + az ő születés számuk ami 5X-e-10X-e a miénknek hát 20 év múlva nem a magyarok lesznek itt többségben.
Elnézést de ezt szeretném elkerülni.
Egyébként kösz a válaszokat.
Amúgy még hozzáteszem,hogy a te kis éves adóddal nem sokra mennénk.Ne egyes számba beszélj nem csak te fizeted ezt a rohadt magas adót.Gondolj bele egy kisvállalkozó helyzetébe,hogy őt hogy megadóztatják...Te nagy okos.
De nem baj remélem a Viktor kitart majd melletted jóban rosszban meg hát ugye te is mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!