Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nincs lelkiismeret...

Szerintetek nincs lelkiismeret furdalása Orbán Viktornak, hogy baráti köre kap több 100 milliós állami megbízásokat?

Figyelt kérdés
Ilyenkor ezt csinálja, azt hogyan magyarázza meg magának egy ember?

2015. nov. 6. 23:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Sir Butcher

Dehogy is, ők az magyarnemzeti vállalkozók, akiket helyzetbe kell hoznunk, hogy végre magyarnemzeti gazdaságunk legyen az ő vezetésükkel és mind boldogok legyünk, hogy végre magyarnemzetiek lettünk!!!

2015. nov. 7. 09:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

# 9/11 Időpont ma 09:23

Csak az a baj, hogy a Matolcsy-féle. Az ugye megvan, hogy endi gyakorlatilag a bevételeinek 99%-át kiviszi az országból? :-) És ez még csak endi...

2015. nov. 7. 09:46
 13/18 A kérdező kommentje:

A magyar föld lesz az utolsó amit még szétlopnak a haveroknak végrehajtva az új hűbéres rendszert- Orbán nagy álmát.

Olyan 4-500 évet szaladunk csak vissza az időben.

Nesze neked hajrá Magyarország!

2015. nov. 7. 11:15
 14/18 A kérdező kommentje:

7-es az nem fideszes bérkommentelő?

Megnézném azért honnan kapja a fizetését?

Már korábban is írt mindig hosszan és kormánypropagandába illően látszólagos üzeneteket.

Ilyenek azok akik az állam pénzén havonta 1-200ezerért blogolnak, erről hallottatok?

2015. nov. 7. 11:19
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető:

[link]

3 jellemző simán illik rá. Tehát lehetséges, hogy antiszociális személyiségzavara van, és ezért lehet, hogy nincs lelkiismeret-furdalása.

2015. nov. 7. 15:36
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

" A kérdező kommentje:

7-es az nem fideszes bérkommentelő?

Megnézném azért honnan kapja a fizetését? "

Az egyik amit hozzá szeretnék fűzni, hogy az online pénztárgépes ellenőrzést tényleg be kellene vezetni a szerencsejáték bizniszben is.

A másik, hogy az én havi jövedelmem közel 123.000- Ft nettó. Leírom, miért ne. Amikor még nemrég, 2005 után indult el lefelé az én életem is és 2009-ben már a végrehajtó látogatott meg és sorban jöttek más szolgáltatóktól is egyre több helyről végrehajtóval fenyegető levelek, mert nem tudtam fizetni az egyre emelkedő közmű számláimat a csökkenő jövedelmemből, ami végül teljesen megszűnt, sőt ennivalóra is alig jutott már, amikor korábban egy jól kiegyensúlyozott életet éltem és mindenre jutott annyi ami feltétlenül kellett.

Akkor egy baráti kamatmentes kölcsön segített megúszni a kilakoltatást és sorban felkerestem a szolgáltatókat, hogy megbeszéljem az elmaradás törlesztésének a minimálisan szükséges mértékét, amit a kamatmentes baráti kölcsön alapozott meg, még az első időkben.

Lakásfenntatási támogatást nem kaptam, ahhoz túl sok volt (állítólag a pénzünk), de a megélhetéshez meg túl kevés.

Kiszámoltam, havi ezer Forintot költhettem, hogy mindenre jusson, ha az sok..

Mostanra viszont vissza állt és stabilizálódott a 2005 előtti korábban megszokott életszínvonalam.

Igaz, autót nem, tudok most fenntartani mint jóval korábban, mert akkor semmi másra nem jutna. Nem dohányzom, nem iszom (minimális két-három sört hetente) és Inkább utazok tömegközlekedéssel, abba még nem halt bele senki.

Azt viszont tudom, hogy olyan megaláztatást mégegyszer nem szeretnék átélni, mint amit akkoriben én és sokan a környezetemben kénytelenek voltunk elszenvedni. Majdnem elvesztettük az addig megszerzett saját tulajdonú vagyont a három szobás panel lakást.

na akkor megfogadtam, hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy azok az emberek is megismerjék az igazságot a pártok dolgainak az emberekre gyakorolt hatásával, aki nem látja át eléggé azok is megismerjék a dolgok valódi működését, akiket eddig félre vezetett a baloldal hazugságra épülő gyűlölet politikája,

..mert nem szeretném még egyszer az életben átélni azt a megaláztatást, ami az MSZP utolsó két kormányzása esetén kénytelen voltam, amibe majdnem bele pusztultam sokadmagammal, akik mindenféle megoldással próbálkoztak. Példa erre az akkor meginduló kivándorlók tömege.

Bérkommentelő...

Azért mert a baloldal megfizet embereket, mint az izraeli hazugság menedzserrel, Ronnal is tette, hogy tele hazudják rágalmaikkal az országot és megtanítsa a baloldalnak miként lehet kiforgatni a valós dolgok értelmét az ellenkezőjére.

A baloldalon már tudjuk, bizonyítottan megmondó embereket fizetnek meg jó pénzért, hogy megtalálják a módját annak, miként lehet jelentőséggel, súlyal nem bíró dolgokat jelentősként tálalni, mint amit Ron Werber nagyon sok pénzért meg is tett éveken keresztül.

Most ott van a "kitanított" menedzsment, Werberen nevelkedett hazugsággyár társaság, akik megírják az ilyen kiforgatott mocskolódó dolgokat.

Nyilván ezért gondolják baloldalon, hogy a másik oldalnak is így kellene működnie, mert mindenki magából indul ki és önmagából veszi a példát.

Sajnos ezért én senkitől egyetlen fillért sem kapok, viszont az, hogy önmagamat és a többi tisztességes ember társamat meg kell védeni a baloldal jól ismert támadásitól és tisztességtelenségeitől, az mindennél nagyobb erőt ad nekem ehhez. Sajnos meg kellett tapasztalni nagyon sokunknak, mi lesz ha nem vigyázunk erre.

A magam lehetőségéből adódó módon ennyit tudok tenni annak érdekében, hogy nehogy vissza kerüljön az ország oda, ahol gyurcsány tette tönkre az országot és Bajnai ígérte, hogy fájni fog, ha őt választjuk. Azt nem engedhetem, hogy félre vezessenek bárkit is, mert annak mindannyian nagyon keservesen meginnánk a levét.

Nem szabad engedni, hogy a baloldal megint lehetőséget kapjon az ország ilyen mértékű tönkretételére, amit akkor mindenki nagyon megszenvedett, amitől az emberek elindultak külföldre, mert itt abban az időben az éhenhalás és a hajléktalanná válás kezdett természetes folyamattá válni.

Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy most is kilakoltatnak devizahiteles embereket, annak csak arra hívom fel a figyelmét, hogy ki volt aki minden más hitel formát megszüntetett és mindenhonnan az folyt, hogy vegyen fel deviza hitelt, nem érdekel mennyi a jövedelme, csak adósodjon már el végre.

Nem véletlenül. Ez egy előre kitervelt folyamat volt, aminek eredményeként a baloldal az emberek pénzét és minden vagyonát akarta megszerezni a bakok támogatására, nem eléggé elítélhető bűnös módon. Az EU baloldali elfogultságú bírósága ezért nem engedte lecserélni a régi szocializmus elvtársi emlőin nevelkedett régi bírákat, mert tudták, hogy akkor összeomlik az egész baloldali háttér ország.

Csak végig kell gondolni józan ésszel és minden egymásból nyíló folyamat kinyílik előttünk, mint egy nyitott könyv. Nem hiszem, hogy csak én látnék bele. Nem tanultam ilyesmit és azelőtt még csak nem is politizáltam! De én is érzem a saját bőrömön és látom a környezetemben élőkön és az országos, kintről is elismert és sok ország által átvett lépéseken és a hazai eredményeken, hogy mire hogyan alakul a helyzetük, az emberek jelentős részének, a többségnek az élete, (mindenkit egyszerre nem lehet egyenesbe hozni). Ennyi az egész. Az idő igazolja a jó vezetés eredményességét és ezt látja mindenki.

Az elmúlt idők dolgait nem lehet egyik napról a másikra megállítani, de még egy-két választási ciklus is kevés az egész akkori kártétel és a jóval korábbi hasonló évtizedek leépítésének a rendbetételéhez.

Még elég sok időnek el kell telnie, mire elérjük a nyugati életszínvonalat, mert már nagyon sok évtizede a baloldal próbálkozott ..valamit csinálni, ami legfeljebb a Kádári időkben volt még ember barátinak nevezhető.

Amikor 1998 után látszott a változás szele, akkor sokan, benne én is kicsit reménykedtünk, hogy végre nem fog minket vissza a fejlődéstől a régi begyöpösödött kádári rendszer. Aztán kiderül, hogy egy sokkal rosszabb jött utána, ami igyekezett leépíteni minden ipari tevékenységet, ami Magyarországon akkor még működött.

.

A 2010 előtti rémálom után meg mindenki látta a szemléletben a hatalmas változást, ami már valódi változás reményével biztatott mindenkit, ami még jól láthatóan egyre több pozitív változást hoz, sorban egymás után.

.

Persze nem lehet minden szegény emberből egyik évről a másikra milliomos, de a lassú javulás működik, mint egy hatalmas tehetetlenséggel bíró tengerjáró hajó útirány változásánál.

Kisebb kormány mozdulatokra először láthatóan nem mozdul a hajó, de aztán lassan, nagyon lassan kezd letérni a korábbi hibás útvonalról és nagyon lassan és hosszú idő alatt felveszi az új irányt, amit sajnos nem lehet siettetni, mert egy határozottabb kormány mozdulattól vagy a kormány lapát törik el (adók elleni tüntetések, ami miatt vissza kellett vonni /netadó/, vagy módosítani őket enyhébbre), vagy a hajó borulna fel (mint az ország 2010-re).

A biztos és járható megoldást a lassú és eddig eredményeit illetően működő kormányzás mellett lehet biztosan elvárni.

Azért ez így egy általános műveltségű, józan "paraszti" ésszel szerintem átlátható. Nem kell hozzá közgazdasági ismeret sem (én se tanultam ilyent), csak látni kell mi történt akkor és mi történik most ami az ország és az emberek helyzetére akkor erősen negatív volt és most pozitív hatással van már, ami az elért eredményekből is látszik sorban és (az elfogult baloldaltól független) külföldről meg is erősítik ezeket.

Az emberek is nem véletlenül állnak a választásoknál a mostani jobb oldali vezetés mellett rendszeresen, túlnyomó többségben. Ezek a dolgok annyira átláthatók, hogy egyszerűen senki más nem lenne képes/ vagy pl. a baloldalnak nem is lenne szándékába, az embereknek és az ország érdekeit szem előtt tartva, kedvező eredmények felé haladni. A baloldal valami egészen mást akar csinálni a mi kis országunkból. Valami jó kis üzletet próbáltak eddig is folyamatosan össze hozni a nyugattal, aminek eddig kivétel nélkül a kárvallottjai lettünk.

Persze ígérgetni a baloldal mindig is tudott, ismerik mit szeretne a nép, hogy aztán a kormányra kerüléskor éppen az ellenkezőjét tegyék.

2015. nov. 8. 03:52
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
15-ös: "Egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető:" Igazad van, télleg pont ilyen volt Gyurcsány egy az egybe!
2015. nov. 8. 04:02
 18/18 anonim ***** válasza:
17-es: szerintem ez elég sok politikusra jellemző. Akár a félország is az lehet.
2015. nov. 8. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!