Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Befolyásolja-e a pártpreferanc...

Befolyásolja-e a pártpreferanciádat az izraeli kémrepülő körüli botrány és ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy aki most megrémült, az megváltoztatja-e a pártprefeanciáját. Nem hiszem, hogy az MSzP-szavazók igen, ők szeretik Izraelt. A Jobbik szimpatizánsok lehet, hogy elbizonytalanodnak abban, hogy mégsem kellene kihúzni a gyufát az izraelieknél, de az is lehet, hogy a Fidesz és a Jobbik közt ingadozókat sikerült ezzel a Jobbikhoz terlni. Veled ez hogy van?
2010. márc. 18. 15:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A 70% újra felüti a fejét.
2010. márc. 18. 15:56
 22/32 A kérdező kommentje:
Értem, hogy jó dolog egymást anyázni, meg Izraelről beszélni, de ezt tegyétek meg ott, ahol ezt kérdezték. Én a kérdésre szerettem volna választ kapni és nem arra, hogy ki sértődik be azon hogy az mszp-sek szeretik a zsidókat v. sem.
2010. márc. 18. 16:07
 23/32 anonim ***** válasza:

Volt rá dipl. engedélyük, úgyhogy nem tudom miért van a felháborodás. Mert engem spec. inkább az háborít fel, hogy egyáltalán volt neki engedélye!:)

Egy kémrepülőnek(!!!), egy infó-vákumnak, értitek? Mindenbe belehallgathattak, rögzítették és most hazamennek elemezgetni mekkora az antiszemitizmus:)

És nem érdekel, hogy "nem is voltak bekapcsolva rajta a műszerek" - miért kellene nekem ezt elhinnem??

Kérdésre válasz, még inkább Jobbik, olyan kormányt szeretnék, akik egyáltalán nem engednek nem európai, izraeli kémrepülőket a légterünkbe!

2010. márc. 18. 16:07
 24/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. márc. 18. 16:09
 25/32 anonim ***** válasza:

nem befolyásol visszafele.

épp ellenkezőleg, egyre jobban kezdem elhinni, hogy izrael tényleg veszélyt jelent, nem kifejezetten katonailag persze.

így még inkább jobbikra voksolok.

2010. márc. 18. 16:12
 26/32 anonim ***** válasza:

"Jó, akkor te meg egy mocskos jobikos/fideszes vagy mittudomén mi vagy!

"

mszp-s.... tudatlan mszp-s :)

2010. márc. 18. 16:13
 27/32 anonim ***** válasza:
Ilyen komolyan megtörtént? Mikori hír? Semmit se hallottam róla. (remélem, hogy csak kamu)
2010. márc. 18. 16:21
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem.JOBBIK.

Szebb Jövőt!

2010. márc. 18. 16:25
 29/32 anonim ***** válasza:
2010. márc. 18. 16:25
 30/32 anonim ***** válasza:
Mi lesz itt kérem? Palesztina 2? Mert az elmúlt évek eseményei erre utalnak.
2010. márc. 18. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!