Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Befolyásolja-e a pártpreferanc...

Befolyásolja-e a pártpreferanciádat az izraeli kémrepülő körüli botrány és ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy aki most megrémült, az megváltoztatja-e a pártprefeanciáját. Nem hiszem, hogy az MSzP-szavazók igen, ők szeretik Izraelt. A Jobbik szimpatizánsok lehet, hogy elbizonytalanodnak abban, hogy mégsem kellene kihúzni a gyufát az izraelieknél, de az is lehet, hogy a Fidesz és a Jobbik közt ingadozókat sikerült ezzel a Jobbikhoz terlni. Veled ez hogy van?
2010. márc. 18. 15:32
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. márc. 18. 15:32
 2/32 A kérdező kommentje:
Ha nem, kérlek azt is írd oda, hogy kire fogsz szavazni.
2010. márc. 18. 15:34
 3/32 anonim válasza:

Én annyira megrémültem hogy Jobbik helyett mégis inkább a "Zsidó értékek" alapítványra fogok szavazni.

Shalom! xD

2010. márc. 18. 15:35
 4/32 anonim ***** válasza:

Jobbikos vagyok

de senki nem tudja megmagyarázni hogy mit kerestek itt Európába

a Sengeni övezetbe

engedély és mindenféle okmány nélkül

Izrael 2 fejlett kém repülője

miért nem tudtunk róla hogy jönnek

csak így utólag

Miért?

mindenki ír össze vissza mindent de hogy Miért azt egyik se... már megint zsidó ellenességről beszélnek

de mit kerestek itt? na ezt írja meg valaki

2010. márc. 18. 15:36
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Az egész egy hülyeség.

A Jobbik nem Izrael élen van, hanem a magyarokért.

Az hogy Izrael folyamatosan úgy nyilvánul meg ami a magyaroknak kellemetlen, és úgy üzletelnek olyan érdekeltségeik vannak, az ellen minimum szólni kell!

De persze a beavatkozás szándéka nélkül, a Palesztin kérdésről is lehet minden normális embernek véleménye!

2010. márc. 18. 15:41
 6/32 anonim ***** válasza:
6%

Most akkor aki MSZP szavazó, az mind zsidó (szereti Izraelt)?

Mekkora hülyék vannak itt...

2010. márc. 18. 15:42
 7/32 anonim ***** válasza:
Jöttek szopni. :)
2010. márc. 18. 15:46
 8/32 anonim ***** válasza:
Az mszp-sek nem mint zsidók csak baloldaliak, ebből következik, hogy nem antiszemiták, ebből meg az következik, hogy mindenben egyetértenek Izraellel. Mert aki nem ért egyet velük, vagy felteszi a kérdést, hogy pl mit kerestek ezek a repülők itt azt egyből antiszemitának nevezik és ezzel válaszoltak is a kérdésre. Az én döntésemet ez nem befolyásolta, tiszta és világos, hogy egyetlen út van ami megmenthet minket, az igazság útja.
2010. márc. 18. 15:47
 9/32 A kérdező kommentje:
Eddig még csak az első válaszoló volt szíves a kérdésre komolyan válaszolni. Köszönöm neki. Az utolsónak: nem hiszem, hogy minden MSzP-szavazó zsidó, nem is ezt írtam, csak az a személyes tapasztalatom, hogy az MSzP-szimpatizánsok nem szoktak sikítófrászt kapni semmitől, ami izraeli.
2010. márc. 18. 15:48
 10/32 anonim ***** válasza:

Most akkor aki MSZP szavazó, az mind zsidó (szereti Izraelt)?

Mekkora hülyék vannak itt...

Persze hogy nem!

Csak a zsidók tömik a fejét.

Az ATV 100% zsidó tulajdon, szerinted?

2010. márc. 18. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!