Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért haragszanak...

A magyarok miért haragszanak a világra?

Figyelt kérdés
Talán egyetlen nép van a földön akivel szolidaritást éreznek, de őket is fenntartásokkal kezelik. Ezek a lengyelek.
2015. okt. 29. 10:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem, nem haragszanak. Csak ebben a mai helyzetben nagyon sok kormány behódol egy háttérhatalom akaratának, a magyarok kormánya meg nem. De úgy látom, hogy a többi kelet-európai országok sem. Ebben a migráns kérdésben elég szolidárisak a kelet-európaiak egymással. Más kérdésben persze vannak régi ellentétek, mint máshol is gyakorik, hogy pont a szomszédok utálják legjobban egymást.
2015. okt. 29. 10:54
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Mert bennünk a "magyar virtus". Sajnos sokan nem képesek beletörődni abba hogy mi Európa közepén csak egy kis pont vagyunk. Nem vagyunk sem világhatalom sem világ tényező. Még egymást is szidjuk, lenézzük, feljelentjük, le kommunistázzuk. Egyszerűen magunkat-egymást sem szeretjük. Ezért nincs összefogás és egymásért kiállás. Ez jól meglátszik mikor az utcán is történik valami inkább elfordítják a fejüket egyesek hogy vagy ne kelljen segíteni vagy éppen ne keveredjen bele az ügybe. (Lehet lepontozni ez az igazság sajnos.)
2015. okt. 29. 10:54
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
A magyarok egymásra is haragszanak. Elég csak megnézni egy átlagos céget, mekkora áskálódás megy ott az alkalmazottak között.
2015. okt. 29. 10:59
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Az élet egy harc mindenütt. Nemcska a magyar munkahelyeken. Külföldön is. Szerintem ott még nagyobb a létharc. Ez az élet alapja. Az a magyar sajátosság, hogy a magyarok azt hiszik, hogy ez magyar sajátosság. A természetben is állandó harc folyik az élelemért, és életben maradásért.
2015. okt. 29. 11:03
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

Mert az osztrákok megszálltak, az oroszok megszálltak, az USA gonosz, a németek belerángattak egy háborúba, a franciák meg Trianon, a szlovákok románok szintén. A többieknek meg más a vallásuk vagy a bőrszínük. És aki egyikbe se tartozik bele az csak simán közömbös.

Általában a fentiek a leggyakoribb indokok. De én idevenném azt, hogy nem igazán volt még egy olyan nép, ország, amit nem a saját arisztokráciája nyomott el, hanem más nagyhatalmak, és ami ennyiszer megpróbált kitörni ebből. A volt gyarmatokat nem számítjuk ide a fentebb említett másságuk miatt.

2015. okt. 29. 11:39
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Én magyar vagyok, és nem haragszom a világra. Sőt, nem is ismerek olyat, aki úgy haragudna a világra. Te magyar vagy? Kire haragszol?
2015. okt. 29. 11:49
 7/16 anonim ***** válasza:
40%
Akiket a magyarok szívből nem szeretnek, azok saját maguk, a magyarok, a kérdésedből Nálad is ezt veszem észre. Arra válaszolj, Te miért haragszol a magyarokra?
2015. okt. 29. 11:50
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

2,3,5

Ezt még olvasni is rossz. Nem értek egyet velük.

2015. okt. 29. 11:51
 9/16 anonim ***** válasza:

5. vagyok, nem a saját véleményem, nekem személy szerint semmi bajom velük, amit írtam az az, hogy mivel indokolja a többség. Senki nem mondja ki, de ilyen és ehhez hasonló régi sérelmekre vezethetők vissza.

Nekem tényleg semmi bajom, tudom, hogy senki nem tehet arról, amit az elődei csináltak.

2015. okt. 29. 11:59
 10/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha egész nap csak mosolyognánk egymásra, fognánk egymás kezét és azt mondogatnánk, hogy szeretlek testvérem, akkor rövidesen az elmeosztályra szállítanának minket, mert ez nem normális dolog.
2015. okt. 29. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!