Mi a baja annak a néhány embernek a Fidesszel?
"elképzelés" Ami jelentős részben a fidesz elképzelése..."
Hagyjad már magad te....Program és plakáttolvajok vagytok!
22:13
neked szövegértelmezési problémáid lehetnek....
a 2006-os fidesz program későbbi, mint a 2010-es jobbik???
Van benne sok közös meg is lepődnék ha nem lenne, de kb hasonló a Jobbikéval.
De hiányolom a multik megadóztatását amit most csak szavakba említ a Fidesz. A bankokkal kapcsolatos dolgokat.
Az Eu kapcsolat átgondolását, stb stb.
Amit csak szavakba hallok a Fidesztől, ahogy a termőföld teljes megvédését is csak szavakba.
És egyet jó ha megértesz! Azért csak szavak, mert ezt ők, akik elvannak kötelezve soha nem tudják megtenni.
Amíg pedig csak a tőkének lesz haszna mindenből és a munkavállalóknak nem lesznek kellő jogaik, amíg a kkv k versenyhátrányba lesznek mind az Eu ban mind itthon a multikkal szembe, addig nincs valós fellendülés.
Nem az ideológia a nagy különbség és még azt sem mondom hogy Ov ne akarná! Lehetősége nincs hozzá, mert 1989 óta folyamatosan meg van véve, és el van kötelezve.
Ismerem a Fidesz programját, 2006 ban még én is Fideszes voltam.
Itt a Jobbik 2006 os programja, ami közel azonos a 2010essel.
Ezen így egészében felesleges vitatkozni.
Mert ez így csak demagóg vita lesz.
Persze ha akarod!
1. Hála az égnek úgy látom nem is olyan kevés az a "kevés" aki nem ért egyet a fidesszel.Sőt egyre több!
2. Büszke vagyok a kulturáltan válaszoló jobbikos társaimra, mert higgyétek el nekünk nincs miért idegeskednünk, ne hagyjuk hogy mindig lesüllyesszenek minket a fidesz szintjére. Aztán ha kikelünk magunkból még mi vagyunk a tanulatlan bunkók.
3. Jobb ha vigyáztok mert lassacskán nem csak mszpésekből hanem fideszesekből is sokan leszünk a Jobbikban..elegen ahhoz hogy döntsön a Magyar nép akarata végre!!!!Szebb jövőt mindannyiunknak!
nőtt a fidesz támogatottsága. Konkrétan 5%-al. A jobbik meg megelőzte az mszp-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!