Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki volt az eddigi...

Szerintetek ki volt az eddigi legocsmányabb magyar politikus?

Figyelt kérdés
aki a legtöbb ocsmányságot, disznóságot csinálta...

2015. okt. 26. 10:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Hogy lenne Gyurcsány fanok gyülekezete, 10-es, mikor a legocsmányabbak közé sorolják?
2015. okt. 26. 11:40
 12/21 anonim ***** válasza:
8%
igen csak 0%-ra lettek pontozva, akik a kommunistákat és gyurcsányt írta válasznak.
2015. okt. 26. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
8%
Egy posztkádárista államban mire számítottál 52-es? :D
2015. okt. 26. 11:44
 14/21 anonim ***** válasza:
6%
Ráadásul a gyakori a kommunisták kedvelt gyülekezőhelye.
2015. okt. 26. 11:45
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
orbán mindenkit überelt ocsmányságban, a magyarok kisemmizésében és minden szava hazugság.
2015. okt. 26. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:
36%

'A válasz 41%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.

# 14/15 Időpont ma 11:45'

Emberek, ha valami nem tetszik a válaszokban, lehet rá írásban is reagálni, nem csak a piros kéz létezik. :)

2015. okt. 26. 12:29
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

igen tudom, hogy itt ebben a kategóriában elég sok a kádárista, meg a kommunista....

bár részemről elég elszomorító, hogy aki minden idők legundorítóbb politikusa volt a rendszerváltás óta, sokan még mindig a magasságokba emelik.

nem elég hogy a 2006-os választást hazugságokkal nyerte meg gyurcsány, amit be is ismert, ezek után még mindig vannak olyan proletárok akik képesek magával az atya úristennel azonosítani?

mind a mellett még a mai napig is csak hazugság hagyja el a száját, ezt még a hívei is tudják.

egyébként meg felesleges választ remélni arra, hogy esetleg érdemleges korrekt módon érvekkel alátámasztják azt, hogy miért nyomnak pirosat egyesek.

számtalanszor kérdeztem az itteni embereket, hogy fejtsék ki az álláspontjukat, amiért esetleg le mertem írni azt, hogy az ég kék nem pedig zöld, és ezért miért kaptam 0%-ot?

soha! nem jött még válasz.

és az a legjobb, mikor már tényleg nem tudnak egy értelmes érvet sem felhozni, amivel alátámasztanák az állítólagos mondvacsinált igazukat, akkor jön a személyeskedés és sértegetés, mint utolsó kétségbeesett próbálkozás.

szégyenletes, hogy ilyen emberek járnak ebbe a topikba, és a "hasznos" válaszaikban osztják az "észt"

2015. okt. 26. 12:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Ezért lenne jó egy olyan rendszer, 17-es, ami ha észreveszi, az illető csak pontozó gombokat nyomogat, akkor automatikusan kizárja a gyakoriból.
2015. okt. 26. 12:54
 19/21 anonim ***** válasza:

erről már évekkel ezelőtt is tettem fel kérdéseket, sőt mostanában is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__7286686-..

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__7234998-..

bár esélytelen, hogy ezt a pontozási rendszert átformálják.

az oldalnak így is úgy is van bevétele a bennerekből, a látogatottsága magas, arra pedig pénzt nem fognak költeni, hogy egy új webes felületet csináljanak azért, mert páran hőzöngenek a pontozás miatt.

2015. okt. 26. 13:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Károlyi Mihály, Szálasi, Rákosi,Kádár
2015. okt. 26. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!