Ti hogy jellemeznétek a Magyarokat kívülről? Illetve mit gondoltok magatokról? Illetve a Magyar politikusokról?
ajánlom ezt a kérdést a figyelmedbe.
és a legutolsó mondatot a kiegészítő kérdésben nem kell ám magadra venni :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__718..
En csak agyar vagyok ... vagy tulok. Politika nem az en vilagom.
Azt gondolom, hogy szimpatikus vagyok, de sokszor tevedek.
Magyarokat sajnos nem jól: kishitű, gyáva, irígy, élelmes, bizalmatlan...még ide sorolnám a média által agymosott vagy az okoskodókat is,de szerencsére van egy 5-10% aki segítőkész, építő, érdekli a kultúra, fontos neki a munkájában a jó szinvonal, átlátja az összefüggéseket, tud logikusan gondolkodni. Vidám nép vagyunk, azt nem mondhatjuk el magunkról.
Úgy látom, hogy huszon, harmincas, negyvenes...éveseknél is látható hasonló viselkedés.
Magamat? Én elég humánus vagyok, sajnos olyan környezetben élek, ahol nincsenek aktivisták, pedig szivesen csatlakoznék hozzájuk. Engem érdekel a kultúra, társadalmi dolgok, művészet, kishitűséget, gyávaságot igyekszek irtani magamból...belénk nevelték. Média által egyáltalán nem vok agymosott, sokszor átlátok a manipulásaikon, sokszor röhögök rajtuk.
Magyar politikusokról: érdekember, kétszínű 6színű, alattomos, pofázós, haszonleső, embertelen, Eu nyalis, Zs nyalis, mutyis, gerinctelen, HAZAÁRULÓ, gazdaságleépítő, országkiárusító, és markába röhögő, aki mindig meg tudja magát szavaztatni a birkákkal.... mindaddig amig a bírkák fel nem ébrednek, hogy ez a szavazós rendszer nem jó, vagy mennek a vágóhídra...
Minden országnak vannak negatív meg pozitív tulajdonságai.
Ha összehasonlítjátok Magyarországot más országokkal, van amiből pozitívan van amiből negatívan jön ki. Sajnos nálunk a negatív mentalitás a legborzasztóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!