Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van egy srác a suliban, aki...

Van egy srác a suliban, aki 16 éves léttire komunistának valja magát, meg állandóan azt dicsőíti. Hogy lehet valaki enyire elvakult?

Figyelt kérdés

Akármiről kezdünk el vele beszélgetni, mindíg oda tereli a témát, hogy a komunistarendszer az milyen szép korszak volt, Kádár János milyen jó miniszterelnök volt.. most is ilyen miniszterelnök kéne.

Ma majdnem szájba vertem őt.. Ma ünnepeltük október 23-át és volt filmvetítés. Ilyeneket mondott, hogy kár volt kivágni azt a szép címert a zászlóból meg, hogy milyen jó kis szovjet tankok voltak azok, amik bejöttek Budapestre, de az nem zavarta őt, hogy azok a tankok bombáztak minket... Ha mondunk rá valami kritikát, hogy nincs igaza, akkor egyből talál valami kibúvót,

hogy mi ezt rosszul tudjuk.

Honnan szed egy 16 éves gyerek ennyi hülyeséget?

2015. okt. 22. 15:49
1 2 3
 21/25 Jeffrey Spender ***** válasza:
Kérdező, a gyerek szülei is hithű komcsik vagy magától szedte össze az elmebaját ?
2015. okt. 22. 23:13
 22/25 anonim ***** válasza:
46%
Higyétek el akkor jobban éltek az emberek,viszonylag rend is volt.Én is nagy antikommunista vagyok,de sajnos ez az igazság,nincs mit tagadni.
2015. okt. 22. 23:46
 23/25 anonim ***** válasza:

'Higyétek el akkor jobban éltek az emberek,viszonylag rend is volt.'

Mihez képest éltek jobban? Az már szent igaz, h rend volt, de ez majd minden diktatúráról el lehet mondani. Ha az ember rendet akar az országban, ahol él, nem a diktatúra az első gondolat, ami eszébe jut.

2015. okt. 23. 00:30
 24/25 anonim ***** válasza:

elmondana nekem valaki milyen a "kommunista egyenruha"?

cask azert kerdem mert en a Kadar rendszerben voltam fiatal es a hadseregen meg rendorsegen, munkasorsegen kivul nem volt semmifele egyenruha. az uttoroknek meg a kisdobosoknak igen azok meg 14 ev alattiak voltak.

szoval?

2015. okt. 23. 11:57
 25/25 anonim ***** válasza:

Azt kellene vele megértetni hogy itt nem az a fontos hogy milyen politikai rendszer van hanem hogy milyenek a vezetők.

Lehet a kommunizmus jó is mint ahogy Kádárék csinálták de lehet rossz is mint Sztálin idejében volt!

A kapitalizmus is lehet jó mint nyugateuróapában de rossz is mint itthon!

2015. okt. 24. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!