Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van egy srác a suliban, aki...

Van egy srác a suliban, aki 16 éves léttire komunistának valja magát, meg állandóan azt dicsőíti. Hogy lehet valaki enyire elvakult?

Figyelt kérdés

Akármiről kezdünk el vele beszélgetni, mindíg oda tereli a témát, hogy a komunistarendszer az milyen szép korszak volt, Kádár János milyen jó miniszterelnök volt.. most is ilyen miniszterelnök kéne.

Ma majdnem szájba vertem őt.. Ma ünnepeltük október 23-át és volt filmvetítés. Ilyeneket mondott, hogy kár volt kivágni azt a szép címert a zászlóból meg, hogy milyen jó kis szovjet tankok voltak azok, amik bejöttek Budapestre, de az nem zavarta őt, hogy azok a tankok bombáztak minket... Ha mondunk rá valami kritikát, hogy nincs igaza, akkor egyből talál valami kibúvót,

hogy mi ezt rosszul tudjuk.

Honnan szed egy 16 éves gyerek ennyi hülyeséget?

2015. okt. 22. 15:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

"komunista egyenruhában jár"

:)

2015. okt. 22. 17:53
 12/25 anonim ***** válasza:
Kommunista egyenruha? Az milyen?
2015. okt. 22. 18:12
 13/25 anonim ***** válasza:
A többit még elhiszem, de ez azért túlzás. 1. honnan szedte?? E-bayről rendelte? 2. így be se engednék suliba
2015. okt. 22. 18:16
 14/25 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok tisztában az egyenruhákal, de ő szokta mondani, hogy azért hordja, mert abban a rendszerben olyat hordtak a katonák, de az is lehet, hogy ő sincs tisztában az egyenruhákal. :D
2015. okt. 22. 18:51
 15/25 anonim ***** válasza:

"Ma majdnem szájba vertem őt.. "

Más kommunisták meg majd téged vágjanak szájba, mert ők meg veled nem értenek egyet? Ott a sok zsebnáci tizenéves is, akik nem egy utópiában hisznek, hanem ártatlan emberek megölésének helyességében. Szerintem az kicsit gázabb.

Remélem tudod, hogy az, hogy 2015ben így néz ki a világ sokat köszönhet a kommunizmusnak. Mondjuk nem feltétlenül születtél volna jó családba és a középsuli már fizetős. JA nem meg sem érted azt a kort, mert meghaltál TBCben.

Abban hisz amibe akar, te meg ugyan úgy nem tudsz érdemben hozzászólni a világ dolgaihoz, egészen más szempontokból vagy elvakult, de TALÁN majd benő a fejed lágya.

2015. okt. 22. 19:00
 16/25 anonim ***** válasza:

'Remélem tudod, hogy az, hogy 2015ben így néz ki a világ sokat köszönhet a kommunizmusnak.'

Mit is köszönhet a több millió áldozaton kívül? Tudod, 90-ben nem véletlenül váltak meg a rendszertől.

2015. okt. 22. 19:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Kieg.: vagy ezt nem pozitívan kell érteni?
2015. okt. 22. 19:55
 18/25 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem írtam, hogy a nácizmussal egyet értek.

Melesleg nekem aztán oly mindegy, hogy kinek milyen nézetei vannak, amíg nem tesz szélsőséges megjegyzéseket.

2015. okt. 22. 19:57
 19/25 anonim ***** válasza:
a szélsőséges dolgok addig működnek amíg van rá közönség
2015. okt. 22. 20:16
 20/25 anonim ***** válasza:
Kit érdekel? Hülye, látszik, de nem értem, hogy miért foglalkoztok vele. Lehet így akar feltűnni. Minek állsz le veszekedni, ha elég ha csak nem beszélgetsz vele. Ugyanolyan mint a gyökér 40 kilós, frissenborotvált skinhead wannabe... Nem kell foglalkozni velük, mert csak lesüllyedsz az ő szintükre.
2015. okt. 22. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!