Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Lehet...

Mi a véleményetek a Lehet Másként Politizálni (LMP) pártról?

Figyelt kérdés
Szerintetek ők vagy a Jobbik a jobb?
2010. márc. 16. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ugy birom ezeket a faji megkülömböztetö hsz.eket . A jobbikosok tele irjak ilyennel a oldalt és még mást rasszistáznak le ... nem koplettek
2010. márc. 17. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 10:43

Nem érzem magam tájékozatlannak, olvastam mindkettő programját. És mint írtam is, a Jobbikra fogok szavazni. Egyszerűen csak annyit írtam, hogy örülnék annak, ha vérfrissítés lenne a Parlamentben. Magyarán ellenzéknek, kispártnak inkább egy LMP, mint Fidesz, MSZP, MDF és társaik.

Azért örülök nekik, mert a jelenlegi parlamenti pártokból kiábrándult, mérsékelt emberek, akik a Jobbikra nem szavaznának (média ugye), inkább szavazzanak a lehetmásra, mint hogy el sem mennek. Bár sajnos nagyon valószínű, hogy el fognak tűnni idővel, mert a kiábrándultak radikális változásra vágynak inkább (->Jobbik), a befolyásolhatókat, hezitálókat, szélsőségtől félőket (mondjuk nem tudom, milyen szélsőségtől félnek) meg jobban tudják befolyásolni a pénzes pártok(-> Fidesz, MSZP).

2010. márc. 17. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:

"Azért örülök nekik, mert a jelenlegi parlamenti pártokból kiábrándult, mérsékelt emberek"

...ugye viccelsz? :(

2010. márc. 17. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Reméljük csak viccelt :D.
2010. márc. 17. 16:13
 15/16 anonim ***** válasza:
én is nagyon remélem... :D
2010. márc. 17. 16:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért is kellett volna viccelnem? :D
2010. márc. 17. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!