Hányan olvassák ezt, és kik, ha én folyamatosan az első 50 között vagyok a topplistán, akkor nem lehet olyan népszerű ez az oldal. 50-60-an vitázunk itt, egymásra mutogatva?
Tudtok olyan helyeket, ahol olyanok is olvassák a hozzászólásokat, akik tehetnek is valamit érdemben az országban élő többség jólétéért?
2011. márc. 16. 10:16
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg olvassák,legalábbis Szalai Anna Mária,de nem törődnek az emberek véleményével.
2011. márc. 16. 10:25
2/9 anonim válasza:
Politizálni lehet, lehet vitatkozni is, de minek? Nem látunk be a kulisszák mögé. Nem tudjuk kik az úgynevezett szürke eminenciás-ok Itt arról lehetne vitatkozni, hogy melyik párt mit művelt. De arra meg kár a szót vesztegetni. Megakarsz győzni valakit, hogy a te pártod a jobb? Vagy van valami más célod? Szerintem egyik 19 a másik egy híján 20. Szerintem most még mindenki a várakozás állapotában van, "majd meglátjuk "
2011. márc. 16. 10:27
3/9 anonim válasza:
Egyre kevésbé látom értelmét, nagyon alacsony a színvonal. Unalmas politikai félanalfabétákkal alap dolgokról vitatkozni.
2011. márc. 16. 10:44
4/9 anonim válasza:
A választásokig nagyon pörgött az oldal. Mivel most jól mennek a dolgok nincs ok vitázni.
2011. márc. 16. 10:48
5/9 anonim válasza:
43
Melyik országba emigráltál? Könnyű kijutni? Állást mennyire nehéz találni?
2011. márc. 16. 10:52
6/9 anonim válasza:
43%-
kakis a nyelved
2011. márc. 16. 12:42
7/9 anonim válasza:
Jó kérdés.Annyi értelme biztos van,hogy legalább levezeted a feszültséget és kiadod magadból a kiadandót.
10:48
Akkor váljék egészségedre a narancs amit lenyeletnek veled.
2011. márc. 16. 17:05
8/9 anonim válasza:
Hogy érdemes-e azt nem tudom, mindenki döntse el maga.
"Tudtok olyan helyeket, ahol olyanok is olvassák a hozzászólásokat, akik tehetnek is valamit érdemben az országban élő többség jólétéért?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!