Jobbikosok miért van ez?
amúgy írjátok be a gogleba, hogy morvai krisztina, vagy vona gábor és mind2re kiadja madj ,hogy "vona gábor zsidó" vagy "morvai krisztina zsidó"
nah most akkor vagy minden paraszt zsidózik, vagy pedig a jobbikosok a saját pártvezetőiket zsidózzák le?
"vannak az oldalon áljobbikosok is bőven, akik a pártot akarják lerontani, hogy lehúzó szövegeket írnak be.
volt itt olyan aki beírta, h ő 1 éve kőkemény jobbikos volt és kiábrándult belőle meg minden és mennyire rosszak gyűlölködőek, stb. a végén meg már ott tartott, hogy messzemenően lenézett mindenkit aki jobbikos leugatta, gúnyolódott.
sohasem volt jobbikos."
Az a 36% os volt. De mára már lejjebb pontozták. Ő mindig ezt csinálja.
hát igen az ellenzőknek sem kéne hazudni...
én még senkit nem zsidóztam le szóval...
figyelj, ez mindkét oldalon megvan egyformán...én is lettem már lenácizva,rasszistázva,nyilasozva, pedig én szó szerint senkire semmi rosszat nem mondtam, és nem használtam semmilyen csúnya szót, stb.
és vesztem már össze másik jobbikossal azon, hogy miért kell így viselkedniük ezzel lejáratva minket és támadási felületet biztosítva a jobbikelleneseknek... sajnos még én sem tudtam meggyőzni őket, mint nemzettestvérük... valószínű, hogy ezek 15-16 éves gyerekek, akik a politikával akarnak felnőni, lázadni, holott a lényegét igazából nem értik...az ilyenekről nem kell tudomást venni, majd felnő és abbahagyja...még mindig jobb, mintha női ruhába bújva feketére festett körömmel és szemmel simogatna egy másik srácot a parkban...
Szebb Jövőt!
21/L
Fideszt is zsideszezitek, likudozzátok, zsidózzátok, cigányozzátok stb....
A Likud igaz, zsidok vannak benne (nem baj) igaz, ciganyparti...az is igaz. Faj az igazsag?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__726..
Ezt meg például baromira nem jobbikos írta, egyértelműen csak provokáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!