Jobbikosok miért van ez?
Szerinted ez a Jobbikosokra jellemző csak?
Én pontosan az a Jobbikos vagyok aki szeret vitatkozni, és tud is, akinek vannak érvei, ha kell ideologizálok, de a szociális piacgazdaság elveit is értem. A történelemhez sem vagyok teljesen laikus. De természetesen ha valamit nem tudok, utána olvasok hisz itt a Pc előttem.
Tudod hányszor megkapom a magamét?
Csak sajnos mindig nekem kell "harcolnom" az igazamért, érvelni, bizonyítani. Semmi baj nem lenne ezzel sem, csak hogy nincs alternatíva, nem az elképzelések ütköznek, hanem csak a Jobbikot akarják kritizálni.
Az az, elképzelésük nincs arról hogy a pártjuk mit is akar, így csak kritizálnak a demagógiák síkján!
ha tudnád ,h engem jobbikosként hányszor ugattak már le. ez nem párttól függ.
és én sohasem zsidóztam le senkit.
A demokrata tiszteletben tartja a másik véleményét, még ha az homlokegyenest különbözik is a sajátjától. A nem demokrata csupán egyetlen véleményt ismer (és képes elismerni): a sajátját. Szerinte ez az egyetlen lehetséges és igaz út, és az összes többi téved (illetve buta, vagy szándékosan akarja rossz útra terelni az országot). Olyanok, mint a vallások fanatikus hívői, akik ölni is tudnának azért, hogy mindenki az általuk igaznak vélt verziót kövesse.
Nem az a baj hogy nem lennék képes elfogadni másnak a véleményét. De a vélemény szerinted mi?
Szerintem az ami meg van alapozva logikus, konzekvens, érvekkel. Aminek van alapja. Ha ez nincs, az csak demagógia, és nem több mint képzelgés!
Ha megkérdezek valakit hogy Bokros programja miért lenne jó az országnak, és nem tud értelmesen válaszolni, akkor az milyen meggyőződéssel hisz benne? Nagy Bokros bajusza?
A vélemény nem egyenlő a TV ben hallottam és elhittem bár semmit nem értek belőle üzem móddal!
vannak az oldalon áljobbikosok is bőven, akik a pártot akarják lerontani, hogy lehúzó szövegeket írnak be.
volt itt olyan aki beírta, h ő 1 éve kőkemény jobbikos volt és kiábrándult belőle meg minden és mennyire rosszak gyűlölködőek, stb. a végén meg már ott tartott, hogy messzemenően lenézett mindenkit aki jobbikos leugatta, gúnyolódott.
sohasem volt jobbikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!