Aki látta Bokros táncát, mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Hogy csinálhat egy tekintélyes,komoly ember magából ilyen majmot???2010. márc. 16. 18:52
1/31 anonim válasza:
Nem láttam
ő is lesüllyedt Feri szintjére
videó?
2/31 anonim válasza:
Nem is tudom, sem a tánc sem a közgáz, újat tanulni már vén!
Egy gyurma figura!
3/31 anonim válasza:
ő nem mulathat? nem táncolhat? nem táncolhat csinos csajokkal?
bár az őt minősíti le, hogy elment hajdú gyökér péter műsorába.
4/31 anonim válasza:
5/31 anonim válasza:
Szerintem,tök laza,nekem ettöl csak jobb róla a véleményem!
6/31 anonim válasza:
Szerintem,tök laza,nekem ettöl csak jobb róla a véleményem!
Fogadjunk, neked Gyurex is tetszett?
ÍZLÉSFICAM
7/31 anonim válasza:
Szerintem is laza. Pedig utálom az MDF-et, Dávid "Csillag" Ibikével az élen. Bokros már úgyis tudja hogy soha az életben nem lesz belőle ettől nagyobb ember a politikában, tudja hogy valószínűleg be sem jutnak a parlamentbe, nincs mit vesztenie.
8/31 anonim válasza:
Egyébként hozzá képest laza, ha elsőre ránéz az ember, akkor nem nézné ki belőle hogy képes ilyen hülyét csinálni magából, és semmibe nézi hogy mekkora ember. Hozzá képest laza.
9/31 anonim válasza:
Mond meg mi a Gyurex,megmondom,hogy tetszik-e!
Különben mi bajod van?
10/31 anonim válasza:
Az utolsó politikusunk akiről táncolós videó készült, jól betett nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!