Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek mi a véleménye?

Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

[link]

Hát nekem még a nemlétező tököm is elsül a rohadt zsidó bandán.Mi a f@szt képzel már magáról a kormány?

Volt sünök őrzik az egészet,ők lesznek a művezetők?

Jó,hogy sárga csillagot nem kapunk majd! ...

Hát a jó édes...

2011. aug. 30. 13:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
22%
Hát igen, mostantól dolgozni is kell a pénzért. Nem túl jó hír ez sokaknak.
2011. aug. 30. 13:53
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

"Hát igen, mostantól dolgozni is kell a pénzért. Nem túl jó hír ez sokaknak."

Igen, legfőképpen azért nem, mert nincsenek munkahelyek és ami kevés van, ott is éhbért fizetnek.

2011. aug. 30. 13:58
 3/36 A kérdező kommentje:

,,Hát igen, mostantól dolgozni is kell a pénzért. Nem túl jó hír ez sokaknak."

Nem a munkával van bajom,hanem azzal,ha letettem azt a qrva iskolát akkor legyen munkahelyem is és ne éhbérért keljen napi 4-6-8 órában más ganéját eltüntetnem.Nem azért tanultam szakmát,hogy aztán egy bérenc önkormányzat kihasználhasson.

És igen egyenesen felháborítónak tartom,ezt az egész elgondolást.Mitől különb tőlem egy érettségis nyugdíjból visszahozott sün?A legtöbb azt se tudja mi az a fizikai munka,mi az az építkezés,kertgondozás...

2011. aug. 30. 13:58
 4/36 A kérdező kommentje:

Kormány nem épp azt hangoztatja,hogy így -úgy a család?Összetartás...tsb?

És mégis milyen jogon akar engem az ország másik végére ,,toloncolni" dolgozni,úgy,hogy azt se tudom mi lenne a családommal?Vagy netán ott internet.-telefon is ingyen lesz?

Konténerben élni hónapokat?Így biztos,hogy egyben marad a család ha a szülő heti 2 napra látja a gyermekét...

2011. aug. 30. 14:02
 5/36 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy én olvastam figyelmetlenül, de nem értem. Pl egy mérnököt (vagy tanárt, mindegy) elküldenek, és állásinterjúkra jár hónapokig, akkor előbb-utóbb bezörget hozzá néhány örző-védő, és viszik kapálni-kaszálni? :))
2011. aug. 30. 14:02
 6/36 A kérdező kommentje:
Pontosan utolsó,gondolom az önkormányzat küld neki levelet mikor vonuljon be.
2011. aug. 30. 14:03
 7/36 anonim ***** válasza:
87%

"Hát nekem még a nemlétező tököm is elsül a rohadt zsidó bandán."

Most hogy jönnek most ide a zsidók, te széljobbant nagyon hülye? :D

2011. aug. 30. 14:06
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

"Pl egy mérnököt (vagy tanárt, mindegy) elküldenek, és állásinterjúkra jár hónapokig, akkor előbb-utóbb bezörget hozzá néhány örző-védő, és viszik kapálni-kaszálni?"

Nem viszik őt sehova, de azalatt a hónapok alatt, amíg állást keres, élni is kell valamiből, ha pedig van családja, akkor róluk is kell gondoskodni.

Azzal meg ne jöjjön senki, hogy akkor ne alapítson családot az, akinek nincsen biztos megélhetése, mert ennyi erővel a magyar emberek nagy részének nem lehetne és egyre inkább nem is lehet majd családja, ami egyenlő azzal, hogy még jobban fogy majd a magyar lakosság és pusztul a nemzet.

Persze, ennek a jövőbeli következményeit egyeseknek túlságosan is nehéz lenne felfogni és sokan csak a jövő hétig látnak el..

2011. aug. 30. 14:07
 9/36 A kérdező kommentje:

Véletlen se a zsidók irányítják kicsiny országunk azon részeit,ahol éhbérért lehet majd gájázni mi?

De persze Te olyan marha okos vagy,hogy mész majd nekik nyalni.

2011. aug. 30. 14:07
 10/36 A kérdező kommentje:

Persze,hogy addig is élni kell valamiből,de ez több mint kihasználás.

Szerinted havi 28.500 / 52.000 / 78.000 fog valami is változtatni azalatt a pár hónap alatt?

Mert ha most helyhiány miatt kirúgnak ezidő alatt nem lesz új több munkahely

2011. aug. 30. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!