Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar fiatalok menekülnek...

A magyar fiatalok menekülnek külföldre?

Figyelt kérdés

[link]

Ha ez igaz, akkor hogy fogjuk felépíteni nemzeti-keresztyén Magyarországunkat, amiről Orbán Miniszter Elnök Úr is álmodik? :(

2015. okt. 15. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
A menekülés túlzás, de megy, aki képes rá. Úgy tűnik, ők semmilyen országot nem akarnak felépíteni. Mennek a készbe. Újat létrehozni az fáradságos, időigényes, és jó fantázia kell hozzá. Siránkozni, másokat szidni könnyebb.
2015. okt. 15. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
33%

Háromnegyede elhagyná.. :D

Én az oylanokon röhögök mindig, mint a haveri köröm fele is, hogy már 4-5 éve készül elhagyni mo-t, mert "szar ez az ország", de azóta is csak beszél róla. Eddig 12 ismerősömről tudom hogy kiment, abból 8-an visszajöttek, mert rájöttek hogy szarba sem veszik nyugaton a bevándorlókat még akkor is ha képzettek és az EU-ból jöttek..

2015. okt. 15. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Orbán Miniszter Elnök Úr nem akarja Magyarországot épteni, különben tenne róla, hogy ne meneküljenek innen a fiatalok.
2015. okt. 15. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

# 1/3 Időpont ma 12:35

Az ország nagyrésze 25 éve nem hagyja a fiatalokat építeni. Szembeszélbe meg hülye aki nekiáll hugyozni. Ami meg itt van, az nem már nem szél, hanem orkán.

2015. okt. 15. 13:00
 5/5 MolotovPunk ***** válasza:

Nyilván és igazuk is van,olyan országot nem lehet újjáépíteni,ahol a mutyizás meg a pénzlenyúlás megy...

Ha lesz rá lehetőség,lehet én is külföldre fogok menni.

Itt nem lesz jövő már.

2015. okt. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!