Kedves koncertekre járó, fiatal magyarok! Erről a cikkről mit gondoltok? (link)
Áh, biztos magára ismert a cikkből :)
Ahogy a többiek is, akik lepontozták a cikkel egyetértő válaszolókat.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:37
Szerinted, ha a magyar fiatalság tényleg elkezd nacionalizálódni, akkor úgy kell viselkedniük, mintha punkok, rockerek vagy éppen kukalakó hippik lennének?
A válasz megírásának időpontja: ma 09:12
Éppen az a lényege az úgynevezett "nemzeti-rock" zenekaroknak, hogy a fiatalság egy része elindult a megtisztulás felé, és ők majd rockzenével meg rappel (Fankadeli) majd vonzó alternatívát kínálnak nekik a liberális/szabadelvű életmód és a között, amilyennek valójában lenniük kellene.
Ismered ezt a mondás?
"Amit nem tudsz legyőzni, annak állj az élére!"
Vagy szerinted a skinhead mozgalmak véletlenül alakultak ki?
"Szerinted a cikk írója melyik párt megbízásából írta a tapasztalatát? :)"
a pártfüggetlen azt jelenti, hogy elfogult vagy egy párt felé akár negatív akár pozitív szempontból.
és mint írtam mellé még, hogy politikafüggetlenül. ami pedig azt jelenti, hogy politikai téma és indíttatások nélkül.
nem nem ismertem magamra, nem szeretem az ilyen "bulikat", és bár jobbikos vagyok, nem szeretem a kárpátiát, egyedül az ossiant kedvelem a magyar előadók közül. (látható, hogy megint csak nem én mint "nemzeti" kezdtem el gúnyolódni gyűlölködni, hanem a másik oldal)
nem mondtam, hogy megbízásból írta, csak azt, hogy politika szagú volt és ez helytelen.
mert megint azzal törődtök, hogy jujj nemzetiek, jujj skinhead, stb. pedig nem ez kellene legyen a téma. az egész cécó amit leírt a cikkíró, nem köthető párthoz és politikához, hanem a kultúra magas fokú hiányához. ugyanez megy a legtöbb szarabb koncerten is vagy a diszkókban. erről lehet írni és érdemes is lenne foglalkozni vele, de a cikkíró elbszta a cikkét azzal, hogy politikai témát csinált belőle.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:25
Mert a minőség ellentétje a mennyiség. És a minőségtelenek többen voltak mindig.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:45
Már én is voltam ilyen koncerten kétszer, és mindkétszer csak azért, mert az ismerőseim egy héten keresztül idegesítettek vele, hogy nem megyek velük. Nahát, elmentem, és nem voltak túl jó tapasztalataim, pont mint a cikk írójának.
Az én véleményem pedig, hogy igenis nem ilyen eszközökkel kellene a magyar fiatalokat jobb útra terelni.
ÉS egy szóval sem mondtam, hogy nem tűrök meg más véleményeket. Eddig is írhattál, ezután is írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!