Kedves koncertekre járó, fiatal magyarok! Erről a cikkről mit gondoltok? (link)
Természetesen mások véleményét is szívesen látom!
Előre is köszönöm őket!
Nem szabad ilyeneket kérdezni mert provokálsz vele valakit(valakiket)
:-)
47 éves vagyok, feleségemmel, 15 és 18 éves fiaimmal járunk a Kárpátia koncertjeire családilag, átlag négyszer egy évben. érdekes módon én közel sem tapasztalok ennyi negatívumot mint a cikk írója. nekem valahogy visszaköszönnek mindig, igaz, én nem is hellót mormolok, hanem Szebb Jövőt! minden koncert egy élmény , az a rengeteg zászló, a "magunkfajta" közösség, ahogy ezer torok üvölti együtt, hogy VESSZEN TRIANON!
persze, vannak részeg fiatalok, minden koncerten vannak, de lényegesen kevesebben mint pl. egy Tankcsapdán (ahova szintén családilag járunk). abszolút mértékben nem igaz, hogy részegen fetrengő lányok lennének halomszámra,...előfordul egy-kettő, de nem tömeges méretben.és a közönségnek kb a negyede amúgy is a hozzám hasonló korban lévő, konszolidált polgár,..sokan gyerekekkel, és igen sok nálam idősebb is van.
soha nem tapasztaltam semmiféle atrocitást, hőzöngést, veszekedést,verekedést,..ha a nagy ugribugriban valaki elesik, nyolc kéz nyúl utánna rögtön ,hogy felhúzza. a letapizásról meg csak annyit, hogy tessen tudomásul venni a kedves hölgynek, hogy ez bizony hozzátartozik a koreográfiához,egy koncerten ez a csajfelszedés módja. elismerem, hogy nem biztos, hogy ilyen agresszíven kellene csinálni mint a leírt úriember tette, de el tudom képzelni azt is, hogy ez a rész erős túlzással lett megírva.
a jó magyar pálinkás szám pedig a Kárpátia nagy slágere, a fiaim is azt imádják a legjobban, nem csoda, ha nagy az ováció amikor azt játszák.
összességében véve úgy érzem a hölgy által írt élménybeszámoló mintha csak a negatívumokat emelné ki, mintha eleve ellenérzésekkel ment volna oda, hogy csak a rosszat akarta látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!