Hallottam Vona beszédét a mezőgazdaságról, külföldi nem vehet Magyar földet?

"Mert a világ legjobban termő földje a Kárpát Medence. Látom mezőgazdaságban nem nagyon vagy otthon :)"
Mondja ezt nekem olyasvalaki, aki egy mítoszt próbál eladni valós tényként? Vicces. :D

Ők itt csak leírják, az egy dolog. De én meg tisztában vagyok a termésátlagokkal.
"Ha tehát a liberálisokon múlt volna, akkor már jövőre kiárusítható lenne hazánk utolsó kincse, Európa egyik legjobb minőségű termőföldje."
Ezt bárhol igazolják, európa legjobb termőföldje a mienk. Szerinted miért akarja mindenki megszerezni?

De ha ez ilyen szuper termőföld, akkor miért nem élnek olyan nagyon jól a földművelők? Miért mennek a traktorokkal a Parlamenthez tüntetni, meg miért kell nekik állami támogatás?
Sőt, miért is adnák el egyáltalán a földet?

De ha ez ilyen szuper termőföld, akkor miért nem élnek olyan nagyon jól a földművelők? Miért mennek a traktorokkal a Parlamenthez tüntetni, meg miért kell nekik állami támogatás?
Sőt, miért is adnák el egyáltalán a földet?
Mert sok ostoba Eu s szabályt kell betartani amit más Eu sok nem tartanak be és növeli a költségeket. Mert nagyon rossz a támogatási rendszer amit az Eu val illeszkedik.
Mert Harmad annyi támogatást sem kapnak a magyarok!
Kell még ok? Csak két három × annyiért tudunk termelni, még az a csoda hogy ennyi haszon is van! De szinte mindennek ez a helyzet. A ballíbek technikája, tedd tönkre, lehetetlenítsd el, vásárold fel olcsón és
munka nélkül kaszálj hatalmasat, még ha csak stróman vagy akkor is! Jahh és ne legyen lelkiismeret furdalásod egy percet sem!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!