Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én szégyellem magam?

Bumbi02 kérdése:

Csak én szégyellem magam?

Figyelt kérdés

Március 15... nemzeti ünnepünk...több párt és politikus rendezvényt tart.. ameiken egyikse beszél márc 15röl csak a programjukról illetve a másik hibáiról... (legyen ez mszp,fidesz,jobbik) most egy videót láttam demszky beszédéről...folyamatos üvöltés börtönbe börtönbe... aki nem birja demszkyt, nem kiváncsi rá és csak küszködni megy oda, minek megy egyáltalán oda? ezek nagy hazafiak hogyha nekik ennyit jelent márc 15 hogy beszólhatnak bekiabálhatnak a politikusoknak... másik.. fotót láttam (kuruc.infon) ameiken egy szép "magyar hazafi" (megkockáztatom a történelmünkröl, kulturánkról semmit se tud) egy cédulát tart, hogy simon perez a kva anyádat foglalod el...

elvileg ŐK a HAZAFIAK, az igazi MAGYARok....ezek után sztem nem csak én szégyellem hogy magyar vagyok...

2010. márc. 15. 19:56
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
62%
Demszky saját magának köszönheti...
2010. márc. 15. 19:57
 2/51 A kérdező kommentje:
itt most nem konkrétan demszkyröl vna szó... nemtudom mit tett avagy mit nem... de ebben mi az ünneplés? a börtönbe kiabálások vagy a hülye vagy kiabálások? miért jó az hogy minden márc 15ét ugy vár az ember hogy most nem parkolok le a belvárosba mer felburitják az automat, vagy felgyujtják... nemzeti ünnep? inkább csak ok arra hogy kiélhesse sok ember a tömegben a vandalizmusát, illetve elereszthesse a pofáját..
2010. márc. 15. 20:00
 3/51 anonim ***** válasza:
71%

De ha nem tudod a dolgokat akkor meg mit akarsz? Demszky egy hazaáruló csaló. Nézz utána a dolgoknak.

Meg nem jobbikosok kezdték a politizálást márc. 15én 10 éve is ez ment akkor meg még hol volt a jobbik

2010. márc. 15. 20:02
 4/51 anonim ***** válasza:
Én is... a Dunán hallgattam.... Egyik se volt különb, de a Jobbiktól nem vártam volna, olyan hőbörgő, megalázóan, és a közönségének ezt a bosszúvágyát kielégítése érdekében. Erdélyben viszont dokkal szebb volt. Mélységesen szégyellem magam.
2010. márc. 15. 20:04
 5/51 anonim ***** válasza:

A kultúránkról semmit nem tud részhez:

[link]

2010. márc. 15. 20:05
 6/51 A kérdező kommentje:
szóval se mondtam hogy a jobbik kezdte a politizálást... irtam h legyen ez mszp,fidesz vagy jobbik.. mind1ik csak politizált.. akkor legyen inkább minden évben egy "programnap" amikor eccer tarthatnak beszédeket... és mesélhetik a programjukat meg amit akarnak...és mint mondtam demszkyt csak példának hoztam fel, de h ha még "hazaáruló" is (bár sok jobbikos minden második emberre rámondja h hazaáurló) akkor se egy ünnepi megnyilvánulása ez a hazafiainknak
 7/51 anonim ***** válasza:
60%
Simon Peresz a tvben azt nyillatkozta, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot,a képen látható férfi egy Petőfi Sándor féle versből idézett te nagyon kulturált ...Nehogy már az is baj legyen ha van olyan aki nem szeretné, hogy felvásárolják magyarországot! szánalmas sz*r alak vagy
 8/51 anonim ***** válasza:
80%

én se vártam az mszptől hogy a Pilvax előtt vonaglódjon

Demszkytől hogy ő beszéljen ünnepről

és végül nem a Jobbik fütyülte ki az embereket hanem az emberek

én is kifütyültem volna

ilyen ember ne álljon ki március 15 én

2010. márc. 15. 20:06
 9/51 A kérdező kommentje:
igen ismerem a verset, meg is van véleményem am petöfiröl, de az most nem téma....
2010. márc. 15. 20:06
 10/51 anonim ***** válasza:
Azonnali hatállyal határolódjatok el a magyarságtól, majd ostorozzátok magatokat Trianon miatti hőzöngésért, és kérjetek elnézést a megbántott szomszédainktól is. Utána fület-farkat be, megcsókolni a Slota plakátot, ezután talán büszkék lehettek a magyarságotokra. De csak titokban, meg ne hallják.
2010. márc. 15. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!