Mennyi aláírást kell összegyűjteni, hogy a minimálbért felemeljék? (Nettó 100. 000 Ft. -ra? )
"Tudom,hogy kevés a minimálbèr. Én diplomával nem keresek sokkal többet mint 100. Akkor úgy lenne igazságos, ha mindenkinek emelnék..."
A minimálbér megemelése az összes többi bért is automatikusan növeli.
Á tudom akkor a megoldás szegény cégek olyan nehéz nekik legyen a minimálbér 29000 forint, hiszen régebben ki lett jelentve , hogy abból is meg lehet élni.
Igenis legyen magasabb bér, akinek nem tetszik, az a vállalkozását folytassa külföldön..... a családjával.
# 12:
"A minimálbér megemelése az összes többi bért is automatikusan növeli."
Ez egyáltalán nincs így.
dehogy tudja... szerinted miért keres minimálbért?! :D
a másik vicces ami felmerült :
"A közalkalmazott diplomásokkal egyetemben. Közel minimált kapnak ôk is. Mint pl. a takarító. Hol az igazság?
Nehogy már azt díjazzuk, ha valaki nem tanult. "
aki tanult nem közalkalmazott
itt kezdődik egyáltalán
nem az, hogy egyáltalán, hanem amikor a ógörög latin szakkal valaki azt hiszi, hogy erre a piacion van kereslet, és ha nincs akkor az állambácsi tartsa már el egy olyan színvonalon, mintha legalábbis villamosmérnök lenne 20 év tapasztalattal, miközben csak egy középiskola könyvtárosa volt egy infó-könyvtár MSC-e semmi más
nem egy ilyen embert ismerek...
17
Az a szégyen, hogy van aki elmegy ennyiért is dolgozni. Ha senki nem menne el, akkor biztosan találnának rá módot hogy emeljenek bért.
hááát ezek inkább alamizsna munkák
lehetne automatizálni a bürokráciát egy csomó mérnökinfóssal, csak akkor meg lenne egy csómó munkanélküli semmire ne jó végzetségekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!