Mi ez a kamu szöveg, mely szerint "nincs az a kerítés, amivel fel lehetne tartóztatni egy embertömeget"?
Már hogy ne lenne, csak elég erős,vastag kerítés kell, árkokkal,őrtornyokkal, árammal a kerítésben stb.
Pusztán racionális szemszögből: Van aki ezeket a kijelentéseket elhiszi?
Érdekes, hogy én is hasonlót kérdeztem nemrég, áram a kerítésbe, aknamező, szinte azonnal letiltották. Azóta több kérdést is láttam hasonló tartalommal. Mert hát az erőszakkal szemben csak erőszak lehet eredményes. Persze, ha táblákkal tájékoztatjuk a behatolót a veszélyről, akkor nem jön a közelbe sem, nem esik bántódása. Kérésre nem fognak távozni a migránsok. Akkor is ez a jó módszer, ha a kényeskedő moderátornak ez túl durva. Arról nem is beszélve, hogy a felajánlott pénzügyi segítség a szegény országokban egy zsarolási hullámot indíthat el, aminek soha nem lesz vége. Ha nem adtok pénzt, akkor elindulnak néhány millióan. Nincs az a pénz, amivel a világ összes szegényét vissza lehet tartani, ha lehet jönni.
Talán nem halat, hanem hálót kellene adni nekik, hogy a saját lábukra álljanak és dolgozzanak végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!