Mit gondolnátok az alábbi törvényjavaslatról?
-A Wartburgok használata be lenne tiltva, mivel elavult kétütemű járművek.
-Az ittas autószerelés is tilos lenne, különös tekintettel a pálinkázásra az udvaron.
-Hangosan zenét bömböltetni sem lehetne az utcán, a 80-as évek rockzenéit végképp nem.
-A buszok ablakába nem lehetne különféle díszes csecsebecséket sem akasztani, mert zavarják a vezetőt.
Te vagy az antiwartburgos gyerek? :D
Nekem 8.Nincs wartburgom, nem szerelek autót, nem hallgatok 80-as rockot és nem is szoktam buszok ablakába díszes csecsebecséket akasztani.
Amúgy neked honnan jön ennyi hülyeség?
Elfelejtetted a "támogatnád-e" kezdetet! :)
Én csak akkor egyeznék bele ezekbe, ha:
1. Minden külföldi magyar mellé egy titkosrendőrt állítanának.
2. Minden, az országot elhagyni készülő családtól kötelezően elvennék a gyerekeiket.
3. Csak a régi, orosz, észak-koreai vagy magyar (pl.Globus) konzerveket árusíthatnák Magyarországon.
4. Az összes többi olyan eszement törvényjavaslatot is megszavaznánk, amit eszelős barátunk hétvégenként elénktálal, mindannyiunk örömére, és amelyek most hirtelen nem jutnak eszembe.
P.S. Jé, erre a buszos csecsebecse-ügyre nem is emlékszem! :)
Nem ez a lényeg, kedves utolsó válaszoló!
Van ezen az oldalon egy bolondokházi szökevény, aki időnként - általában hétvégén - felteszi lököttnél lököttebb kérdéseit.
Erre céloz a kérdező.
Írd be a keresőbe: támogatnád-e, meglátod, miről van szó!
Tiszta Lipótmező...
Két kivétellel egyetértek.
Mert 1, mi lesz a négyütemű Wartburgokkal? Nekem mondjuk nem tetszenek, de azért hadd maradjanak már. :D
És 2, a '80-as évek rockzenéi között vannak tényleg nagyon jók, ezekhez ragaszkodom, és inkább hallgatnám ezeket az utcán, mint a mostanában sajnálatosan elterjedt tuctucot és hasonló silányságokat.
A kiegészítős listához még egy konkrétum: Be kell tiltani az ukrán cigiárusokat, és különösen azt, hogy az utcákon ordibálják, hogy "privjáty, privjáty" (vagy mi, nem emlékszem pontosan a szóra, de valami ilyesmi volt az "eredeti" kérdésben :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!