Mi a véleményetek Orbán Viktorról az alábbiak közül?
1, Imádom őt, nála nem is lehetne jobb vezetője Magyarországnak.
2, Jelenleg nincs nála jobb, ezért elfogadom, hogy ő a miniszterelnök.
3, Jelenleg nincs nála jobb, de nagyon szeretném, ha lenne és őt támogathatnám.
4, Jelenleg is van nála jobb és őt támogatom.
Kérdező, minden jónál van még jobb. De nem igazán mutatja magát. Ráadásul nem lenne elég, ha lenne egy Orbánnál jobb, a jelenlegi szisztémában párt is kell mögé. Hiába lenne jobb pl. egy Türmer Gyula, ha a pártja a parlamentbe is képtelen bejutni.
Tudom, vannak elegen, akik tudnak nekünk nem egy nagyon jót ajánlani, mondjuk egy jelenlegi, még csak nem is magyar állampolgár IMF dolgozót - az ilyenekből nem kérünk! Vagy azt bírják ötletelni, hogy szűnjenek meg a nemzetek, és legyen a vezetőnk a Jean-Claude Juncker, vagy valami hasonló kvalitás - ettől meg arról koldulnánk.
Ha nincs mögötte erős párt vagy baromságokat akar, akkor nem jobb Orbánnál.
A 3. pont arról szólt, hogy jobb nála, tehát értelemszerűen van mögötte erős, támogatni való párt is és ideológiailag is helyes a látásmódja.
Gondoltam, hogy ez egyértelmű lesz.
Egyik sem.
Olyan vezető kell, aki önzetlen és a nép akaratát valósítja meg és nem lopja szét az országot.
Olyan vezető meg főleg nem kell, aki szerint 47e-ből meg lehet élni egy hónapban. (Mondjuk ez valahol igaz, mert én anyámmal együtt ketten élünk havi 48e-ből. Ez is az állam hibája, mert hadja, hogy éhezzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!