Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek a migránsok 3 éven belül...

Ezek a migránsok 3 éven belül több mint 10 millióan lesznek, teljesen kiszorítják a magyarokat Németországból és Ausztriából? Megszűnhet az EU?

Figyelt kérdés

Ennyi idő alatt megtanulnak szépen németül és angolul, ráadásul több mint a fele tanulni akar szakmát. Ilyen hegesztőit, villanyszerelőit, stb. valamilyen OKJ-t főleg.

Akkor utána ezek jóval alacsonyabb bérért is hajlandóak lesznek dolgozni és semmi szükség nem lesz már a drága kelet-európai munkaerőre. Akkor pedig még az Európai Unió is megszűnhet, mert azért jött létre, hogy a fejletlen országokat támogassa Uniós pénzzel, cserébe olcsó munkaerőt és plusz fogyasztói piacot kap.

2015. okt. 6. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A képed tudod hol lőtték, utolsó?:)
2015. okt. 6. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:

nem, csak egy db hangulatfokozó képet kerestem: hajó menekült beírással :D

de innen, most látom:

[link]

2015. okt. 6. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:
#10 Akkor vezesd már le nekem, hogy mekkora népszaporulat kell ahhoz, hogy HÁROM éven belül 10 millióan legyenek, ugyanis a kérdező ezt mondta és én erre mondtam, hogy hülyeség.
2015. okt. 6. 20:19
 14/16 anonim ***** válasza:
oké előző, nem tudom, hány millió lesz, de erre az exponenciális növekedésre hívtam fel a figyelmet
2015. okt. 6. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Azon a képen franciák menekülnek Észak-Afrikába az 1940-es vereség után.
2015. okt. 6. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:
jól látod.megszűnik az Eu , meg az euro is.lesz majd szír font vagy afgán afgáni
2015. okt. 9. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!