Abszolút nem hiteles, bohócok gyülekezete, kuruc.info színvonal, csak nem turullal, hanem kampósorral.
2015. okt. 3. 09:48
3/10 anonim válasza:
Nagyon bölcs gondolat. Teljesen alkalmas a valós problémák lefedésére. Gratula.
2015. okt. 3. 10:17
4/10 anonim válasza:
Nem. Én a Nagykanizsa - Gyékényes vonalon azt tapasztaltam pár hete, hogy nemhogy nem takarítanak maguk után, hanem még szó szerint teleszarják az utat és a járdákat.
2015. okt. 3. 11:29
5/10 Koplárovics Béci válasza:
Augusztus 5-i a cikk. Akkoriban talán néhányszáz menekült érkezett naponta. Úgy 1 hónappal később, amikor a Keletinél elég sokan voltan (értsd: többszázan), na akkor már a II. János Pál pápa téren se volt ekkora a tisztaság. Szóval a "sok" az relatív.
2015. okt. 3. 13:00
6/10 anonim válasza:
2 hónapja ez még igaz is volt. Vagy le kéne törölniük a régi cikkjeiket?
2015. okt. 3. 13:37
7/10 A kérdező kommentje:
Mármint mi volt az igaz két hónapja?
Hogy akkor sok volt a menekült, most meg már túl kevés, és ezért nem szedik össze maguk után?
2015. okt. 3. 13:40
8/10 anonim válasza:
# 7/7 Időpont ma 13:40
Kevered a sezlonyt a fszoddal. 2 hónapja még soknak számított a néhányszáz is.
De a cikk kifejezetten a 2. János Pál pápa térről szól, az augusztus eleji állapotról. Ott össze lett szedve a szemét.
Gondolom a videót nem nézted végig, csak a link címét.
2015. okt. 3. 13:52
9/10 anonim válasza:
Index...
Amúgy ja, pont ezt tapasztaltam mikor végigmentem a kerületünkön és tele volt szétdobált szirszarral az egész.
"a szomszédban két üres épületet is fel lehetne újítani, hogy ne az utcán kelljen aludniuk"
Aztán megnézném ki fizetné ki azt a több 10 millió forintot, csak azért hogy a belváros közepén menekülttábor legyen :D Bezzeg a magyar dögöljön meg.
2015. okt. 3. 14:12
10/10 anonim válasza:
Akár még igaz is lehet, mivel Magyarországon egyetlen menekült se járt mostanában, csak rengeteg betolakodó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!