Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is ezt tapasztaljátok?...

Ti is ezt tapasztaljátok? "Ahol sok a menekült, ott maguk után szedik a szemetet"

Figyelt kérdés

Ezt írta az index.hu.

[link]

2015. okt. 3. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Ahol kevés ott nem. az igaz...
2015. okt. 3. 09:32
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

És ki nem szarja le, hogy az index mit írt?

Abszolút nem hiteles, bohócok gyülekezete, kuruc.info színvonal, csak nem turullal, hanem kampósorral.

2015. okt. 3. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bölcs gondolat. Teljesen alkalmas a valós problémák lefedésére. Gratula.
2015. okt. 3. 10:17
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Én a Nagykanizsa - Gyékényes vonalon azt tapasztaltam pár hete, hogy nemhogy nem takarítanak maguk után, hanem még szó szerint teleszarják az utat és a járdákat.
2015. okt. 3. 11:29
 5/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Augusztus 5-i a cikk. Akkoriban talán néhányszáz menekült érkezett naponta. Úgy 1 hónappal később, amikor a Keletinél elég sokan voltan (értsd: többszázan), na akkor már a II. János Pál pápa téren se volt ekkora a tisztaság. Szóval a "sok" az relatív.
2015. okt. 3. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
2 hónapja ez még igaz is volt. Vagy le kéne törölniük a régi cikkjeiket?
2015. okt. 3. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Mármint mi volt az igaz két hónapja?

Hogy akkor sok volt a menekült, most meg már túl kevés, és ezért nem szedik össze maguk után?

2015. okt. 3. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:

# 7/7 Időpont ma 13:40

Kevered a sezlonyt a fszoddal. 2 hónapja még soknak számított a néhányszáz is.

De a cikk kifejezetten a 2. János Pál pápa térről szól, az augusztus eleji állapotról. Ott össze lett szedve a szemét.

Gondolom a videót nem nézted végig, csak a link címét.

2015. okt. 3. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

Index...

Amúgy ja, pont ezt tapasztaltam mikor végigmentem a kerületünkön és tele volt szétdobált szirszarral az egész.

"a szomszédban két üres épületet is fel lehetne újítani, hogy ne az utcán kelljen aludniuk"

Aztán megnézném ki fizetné ki azt a több 10 millió forintot, csak azért hogy a belváros közepén menekülttábor legyen :D Bezzeg a magyar dögöljön meg.

2015. okt. 3. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
37%
Akár még igaz is lehet, mivel Magyarországon egyetlen menekült se járt mostanában, csak rengeteg betolakodó.
2015. okt. 3. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!