dehogyis... csak már unalmasak az ilyen magunkkal beszélgetős, több acc-ról írogatós, saját magunkat megvédős emberkék, akik egyszerre 3-4 acc-on futtatják magukat, egy-egy kérdés alatt :)
2015. okt. 1. 22:12
12/18 anonim válasza:
De imádom az ilyen paranoiás elmebetegeket. Igen, mindenkinek 10 nickje van, és ellened esküdtek össze. Veled ellentétben én érdemben válaszoltam a kérdezőnek. Te semmit nem tudtál hozzátenni.
2015. okt. 1. 22:18
13/18 anonim válasza:
Törökországnak csalóka a fejlettsége. Beleestek a hitelcsapdába. Rengeteg pénzt vettek fel az IMF-től, cserébe teljes iparágakat tettek tönkre, és szakították ketté az országot. Biztos szépek a felhőkarcolók, de a benya üti a 600Ft-ot, és a mezőgazdaság a virágzó szintről a nullára esett.
2015. okt. 1. 22:21
14/18 anonim válasza:
Kérdező, Magyarország mióta FEJLETT ORSZÁG???
Látsz itt valami óriási, látható változást, fejlődést?
Én pl nem látok semmit...
Csak a sok épülő stadiont és a közmunkásokat az utcákon...
Hát ez aztán a nagy fejlődés... -_-
2015. okt. 2. 09:28
15/18 Kései Sirató válasza:
A tengerpart is rendkívül fejlett. Jó az infrastruktúra és pl. ALanyában több mint 2500 hotel van. Nem elírás: 2.500. A hadseregük is elég erős. Kár, hogy csak légi támadásokat indítanak az IÁ ellen..
2015. okt. 2. 10:01
16/18 anonim válasza:
Törökország nyugati része már rég lehagyta Magyarországot. Az átlagfizetés és a minimálbér is magasabb.
2015. okt. 2. 11:21
17/18 anonim válasza:
Fényűző "kirakatnegyedek" a legócskább országban is vannak, ha kapitalista a rendszer. Ha valódi képet akarsz kapni a dolgok egészéről, akkor be kéne járni az ország alfelét is... Pesten is a korzóra viszik a turistát, nem az Orczy térre.
Jó, gondolom, egy százmilliós országnak nem kicsi a mágnásnegyede...
2015. okt. 4. 23:19
18/18 anonim válasza:
Bármelyik nagyvárosi rész már régen fejlettebb, mint Magyarország, és még mielőtt valaki leugatna, nem, nem 5 napot itt töltött turista vagyok, akinek tetszett a beléptetős metró, hanem itt élek, és jártam a legtöbb nagyobb városban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!