Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali liberálisoknak...

A baloldali liberálisoknak lassan de biztosan leáldozott az EU-ban?

Figyelt kérdés

Egyre csökken a népszerűségük, még a jobboldal egyre erősödik, mindezt bizonyítja az osztrák tartományi választások szélsőjobboldali minden idők legnagyobb sikere.

Merkel népszerűsége is csökken, a 2012-ben muszlim választók segítségével hatalomra jutott francia baloldali liberális párt is radikálisan kezdi elveszíteni a szavazóit.

Minden nagyobb nyugati ország bevándorlás politikája megbukott, az integráció több generáció után sem produkál pozitív adatokat.

A németeknél a több éve integrált migránsoknak több mint a fele munkanélküli, a muszlim fiataloknak 3/4-e érettségi nélküli, a több generációs családokban sem viszik semmire a születendő gyermekek, nagy részük utcaseprésen és kukás kocsin kívül másra nem alkalmasak.

Elmondhatjuk, hogy egy 10-20 év és a liberális baloldal mehet a süllyesztőbe?

És a jobboldal fog dominálni az EU-ban?

2015. szept. 30. 18:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondjuk, hogy nem lehet összehasonlítani őket hiszen az angol munkáspárt is teljesen más, mint a magyar. Azon kívül én még mindig nem tudom, hogy most itthon igazából mi alapján számít egy párt liberálisnak.
2015. szept. 30. 19:01
 12/32 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne #11-es kérdésére a válasz. Pár próbálok mindenről és több helyről informálódni, a svéd politikai életben annyival vagyok jártasabb, hogy apukám ott él. Egy kinti jobboldali politikus "melegpárti", ami annyit tesz, hogy kiáll az LMBT jogokért, ami itthon ugyebár a "libcsik reszortja". Éppen ezért érdekel engem is a meghatározása, hogy akkor most ki is számít liberálisnak? Amiért nem ócsárolom Conchita Wurstot már az leszek?
2015. szept. 30. 19:07
 13/32 anonim ***** válasza:

A liberalizmus szerintem nem baloldal

Mivel a multi tőke érdekeit képviseli

2015. szept. 30. 19:12
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
A probléma szerintem inkább abban keresendő, hogy mára menő lett "libcsizni", annak ellenére, hogy az ezzel dobálózók még csak a liberalizmus fogalmával sincsenek tisztában, és úgy gondolják, hogy e szerint az eszme szerint "mindenkinek mindent szabad". De ez tévedés! A liberalizmus ugyan úgy szabályokra épül mint a konzervatív eszmék, csak nem tesz különbséget ember és ember között, szóval az előbb leírt téveszme helyesen átfogalmazva így szól: "Mindenkinek ugyan annyit szabad".
2015. szept. 30. 19:23
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért mondjuk, hogy nem lehet összehasonlítani őket hiszen az angol munkáspárt is teljesen más, mint a magyar. Azon kívül én még mindig nem tudom, hogy most itthon igazából mi alapján számít egy párt liberálisnak."

-Bevándorlópártiság , idegenimádat, ez illik Angela Merkelra, Sarközyre is.

Véleményem szerint, ők kamujobboldaliak.Egy igazi jobboldal a saját népe termékenységét igyekszik növelni.

-Genderizmus támogatása.Egyértelműen liberális találmány.

-Homoszexualitás túlzott támogatása.Szintén.

-Túlzásba vitt feminizmus.Pl Svédországban betiltanák az állva pisilést.

Akik ilyenek azok liberálisok, tökmindegy, hogy jobbközép micsodának vagy balközép micsodának hazudják magukat.

Az EU-t sem igazi jobboldaliak vezetik, hanem jobbközép liberális micsodák.

2015. szept. 30. 19:45
 16/32 anonim ***** válasza:
33%

Ja, és a legfontosabb:

Multikulturalizmus támogatása.Avagy egy ország belső rendjének felforgatása, tönkretétele.

2015. szept. 30. 19:46
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
Az nem zavar, hogy a liberalizmus és a baloldaliság nem ugyanaz? Csak az analfabéták szajkozzák ezt akiket fityeszék megetettek ezzel.
2015. szept. 30. 19:50
 18/32 anonim ***** válasza:

"Az nem zavar, hogy a liberalizmus és a baloldaliság nem ugyanaz?"

Tökmindegy, a baloldal támogatja a legtöbb liberális elképzelést, különösen, ami a társadalompolitikát érinti.Például egynemű házasság, multikulturalizmus, bevándorlás.

2015. szept. 30. 19:59
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látom mi a gond multikulturalizmussal végülis a két nagyhatalomnak is ilyen társadalmon alapul, név szerint USA és Oroszország.
2015. szept. 30. 20:03
 20/32 anonim ***** válasza:
68%

"Én nem látom mi a gond multikulturalizmussal végülis a két nagyhatalomnak is ilyen társadalmon alapul, név szerint USA és Oroszország."

Van is gondjuk bőven.Az USA-ban sok a gettó, előfordulnak lázadások.

Oroszországban meg ott a muszlim kisebbség.

Viszont a világ két legsikeresebb, legjobban szervezett, legfegyelmezettebb társadalma nem színes, hanem homogén.

Japánra és Dél-Koreára gondolok.

Japánnak van a legnagyobb GDP-je az USA után.Csupán a méretei, lakossága korlátozza.Ha ott is 300 millióan laknának, erősebb lenne, mint Amerika.

2015. szept. 30. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!