Tényleg kötelezően bevezetik az ujjlenyomatos személyi igazolványt?
híradóban láttam.most ez komoly? és mi van ha nem adok ujjlenyomatot?mert nem fogok.személyiségi jogaimat ez nem sérti véletlen?meg mindenki másét is?ez nálam elvi kérdés. retina vizsgálat meg nyomkövető agychip lesz a következő?
mire lehet számítani? annyiban hagyják vagy mehetek strasbourgba az emberi jogok bíróságára?
szerinted milyen melót kapna egy gettóból jött szegény nincstelen pénztelen legtöbbször gyengén iskolázott színes bőrű?azt ott sem fizetik túl.
jó hogy összefügg.láttál te már milliárdost ételt lopni a közértből?
Az ujjlenyomatos személyigazolványtól csak az fél akinek félnivalója van. Rengeteg bűntényt meglehetne oldani, ha minden egyes ember ujjlenyomata nyilvántartásba lenne véve. És nem sértene személyiségi jogokat. A mostani személyiden rajta van a fényképed (ami hacsak nincs egy ikertestvéred) elég egyedi, rajta van az aláírásod ami szintén egyedi. Szóval semmi baj nem lenne abból ha ujjlenyomat is kellene rá.
Ui: ne nézz annyi hollywoodi filmet, mert az agyba ültetett chip egy eléggé kivitelezhetetlen dolog egyelőre.
sőt ennyi erővel dns-t is vehetnének.meg egy kis spermium mintát,lábkörmöt stb.sőt szereljünk mindenki hátára kamerát.
azért ne vegyük egy lapra a 2dolgot.ha te akarsz menj és adj.én nem.
bűnöző szerintem kesztyűt húz aztán nem hagy ujjlenyomatot.szóval ellenük semmit nem érne.
te meg tudnád magyarázni mire lenne jó mindenki ujjlenyomatát begyüjteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!