Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberi életet miért értékel...

Az emberi életet miért értékelik annyira túl az EU-ban?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint az kelet-ázsiai, amerikai szemlélet sokkal realisztikusabb.

Nem kellene minden emberi életet egyenlőként kezelni.Mivel nem az.

Akik bűncselekményt követnek el, az ő életük nem ér(hetne) annyit, mint, aki ártatlan.

Ennek kapcsán ott van az amerikai halálbüntetés, mely az USA államainak felében érvényben van, hasonló a helyzet Kelet-Ázsiában is.

Emellett, az USA-ban a magántulajdon védelme is sokkal fontosabb, mint az EU-ban.

Itt tojnak rá, hogyha ellopják a kocsidat.Az USA-ban, a menekülő tolvajt is lelőhetik a rendőrök.

Sőt, a saját ingatlanod területe felett is te rendelkezel, ha jön a betörő lepuffanthatod.

2015. szept. 26. 11:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Nem értékelik túl, csak a politikailag érintettek, bevándorlók életét értékelik túl. És nem csak az életüket, de pl nálunk még egy kamuesésért is 7 évvel fenyegettek.

Svédországban napi/heti szinten történnek brutális gyilkosságok, amiket 99,99%-ban bevándorlók követnek el, muszlimok és feketék, csak ezekről nem írhatnak az újságok. Nagyon erős cenzúra van. Itt a gyk-s válaszolók többsége burokban él és azt hiszi amit nem írnak meg a troll hírportálok, nem sugároznak le a magyar propaganda televízió csatornák, az meg sem történik. Nekem vannak ismerőseim odakint, borzalmas állapotok vannak.

2015. szept. 26. 11:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a kérdezővel.

Fontos az egyenlőség és a szabadság, de amikor kikerülhetetlen hogy valakinél ez csorbát szenvedjen (lásd: bűnöző vs. áldozat), akkor nem a bűnőzőt kell védeni.

2015. szept. 26. 11:59
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Az 1-es idióta máris kezdi a cenzúrázott sajtó meg a "svéd gettó"-ról szóló kamudumát.

Valójában inkább ők élnek szellemi burokban megnézik, hogy mennyire kell "rettegni" pl. a kuruc és hasonszőrű kanálisok mondják meg nekik és utána fennen hirdetik azt, hogy a vidék Magyarországán például milyen "cigányterror" van. Pedig rohadtul nincs.

2015. szept. 26. 12:00
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Nem csak Svédország. Ugyan ez a helyzet Párizsban, Londonban, Brüsszelben (stb.) is.

Csak nekem konkrétan ott él egy rokonom svédben, és ő tőle hallom az infót. Pl. nemrég egy 23 éves svéd lányt gyilkoltak meg a körzetében, és az albérletében élő muszlimok egyikét fővádlottként elő is állították. De a sajtó egy mukkot sem ír az esetről. Mindent megtesz a liberális kormány, hogy az ilyen ügyeket teljes mértékben eltusolja.

De tudom... amit nem ír meg a trollfoci az meg sem történt :D

2015. szept. 26. 12:04
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

Én is hallottam már ilyen sztorikat. Németországból és Franciaországból is. Leírni nincs kedvem, mert nagyjából egybecseng az első válaszolóval.

3: Ennyire azért nem kéne őket védened... Mi az okod rá? Menj el pár napra Marseille-be és sétálgass este az utcákon, kíváncsi leszek utána a véleményedre.

2015. szept. 26. 12:09
 6/14 anonim ***** válasza:
20%

"Csak nekem konkrétan ott él egy rokonom svédben, és ő tőle hallom az infót. Pl. nemrég egy 23 éves svéd lányt gyilkoltak meg a körzetében, és az albérletében élő muszlimok egyikét fővádlottként elő is állították. De a sajtó egy mukkot sem ír az esetről. Mindent megtesz a liberális kormány, hogy az ilyen ügyeket teljes mértékben eltusolja."

Jó, de attól, hogy a sajtó nem ír róla, csak híre megy, nem? Legalább a környéken élők tudnak az egészről és ha máshol is teljesen átlagos az ilyesmi, akkor ők is tudnak róla. Akkor miért ennyire tejbetök mégis a lakosság?

2015. szept. 26. 12:25
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Azért mert ott nem lehet szidni a bevándorlás politikát, teljesen más világ, nem úgy mint itt, hogy teli torokból káromkodnak a kocsmában a bevándorlókra. Ott egy mákszemnyit sem lehet előítéleteskedni, mert kirúgnak a munkahelyedről és bíróságra is kerülhetsz, ha nyilvánosan kifejezed a nemtetszésed.

2015. szept. 26. 12:54
 8/14 anonim ***** válasza:
19%

ma 11:49

Szerintem ne egy olyan országot fikázz a rendszeréről, aki fényévekkel van mind gazdaságilag, mind társadalmilag és mind politikailag előttünk, na meg sok magyar kivándorló új hazája Svédország...életedben nem tetted be a lábad Svédországba, de még a közelében sem, és egy fotelből hátradőlve magyarázod itt, hogy oda kint mi megy...az értelem...

2015. szept. 26. 13:14
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

"fényévekkel van mind gazdaságilag, mind társadalmilag és mind politikailag előttünk"

Gazdaságilag igen, de arról szerintem nem mi tehetünk, hogy nem volt szerencsénk a világháborúkkal és az 50 év kényszerű kommunizmussal ami leépítette a gazdaságot.

Társadalmilag és politikailag sokkal-sokkal fejletlenebbek, én jártam már sok nyugati országban, brutális nagy ellentétek és feszültségek vannak, össze sem lehet hasonlítani kelet-Európával. Hamarosan ki fog durranni a lufi és össze fog omlani a nagy nyugati jólét víziója. 5-10 évet adok és nyugatról fognak ide menekülni a polgárháború miatt.

2015. szept. 26. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:
42%

"Gazdaságilag igen, de arról szerintem nem mi tehetünk, hogy nem volt szerencsénk a világháborúkkal és az 50 év kényszerű kommunizmussal ami leépítette a gazdaságot."

Amiről te beszélsz, annak 25 éve vége.

Ennyi idő alatt Németország és Japán gazdasága a II. világháború utáni, porrábombázott állapotokból a világ élvonalába került.

Ócska dolog a szocializmussal takarózni.

2015. szept. 26. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!