Mit szóltok a svéd libárlis, szélsőfeminista politikus Mona Sahlin kijelentéséhez hogy szinte nyíltan beismerte hogy a hagyományos svéd kultúra elpusztítása a céljuk?
A kijelentés 2001, május 17.-én hangzott el egy rádióban:
"A svédeknek kötelező integrálódniuk az új Svédországhoz, a régi Svédország soha nem fog visszatérni"
Ez a nő a Svédországba visszatért dzsihádistákat újra befogadná, és házakat építene nekik:
Mona Sahin további "aranyköpései" eredeti nyelven:
"Sokszor kérdezték de nem tudom megmondani mi az a svéd kultúra. Azt hiszem ez az oka hogy a svédek irigyek a bevándorlókra: nekik van kultúrájuk, identitásuk, történelmük ami összeköti őket. Ezzel szemben mi van nekünk? Szent Iván éji ünnepség meg ilyen hülye dolgok."
De olvassátok el a többit is, valami elképesztő, és mindezt egy echte fehér svéd nő mondta! Tessék emberek ez a liberalizmus igazi arca!
Normális országban életfogytiglanra ítélnék hazaárulásért.
A svédeknél nem egyedülálló ennek a libának a véleménye, sok hasonló van arra.
A skandinávok sok ilyen elmebeteget termeltek ki az elmúlt 30-40 évben.
Én is simán kidobnám Afrikába.
(megérdemelné.)
Ez a nő valami gusztustalan!
5-ős vagyok
""A svédeknek kötelező integrálódniuk az új Svédországhoz, a régi Svédország soha nem fog visszatérni" "
Ahm....ebből látszik ,hogy a multi-kulturalizmus a valódi rasszizmus!
12.39
nem tudom milyen hazugságomról rántotta ez le a leplet, de határozottan tagadom, hogy 14éves svédországban lettem volna politikus nő.
12.45
és mit mond erre a pszichoterapeutád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!