Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a svéd libárlis,...

Mit szóltok a svéd libárlis, szélsőfeminista politikus Mona Sahlin kijelentéséhez hogy szinte nyíltan beismerte hogy a hagyományos svéd kultúra elpusztítása a céljuk?

Figyelt kérdés

A kijelentés 2001, május 17.-én hangzott el egy rádióban:

[link]

"A svédeknek kötelező integrálódniuk az új Svédországhoz, a régi Svédország soha nem fog visszatérni"

Ez a nő a Svédországba visszatért dzsihádistákat újra befogadná, és házakat építene nekik:

[link]

Mona Sahin további "aranyköpései" eredeti nyelven:

[link]

"Sokszor kérdezték de nem tudom megmondani mi az a svéd kultúra. Azt hiszem ez az oka hogy a svédek irigyek a bevándorlókra: nekik van kultúrájuk, identitásuk, történelmük ami összeköti őket. Ezzel szemben mi van nekünk? Szent Iván éji ünnepség meg ilyen hülye dolgok."

De olvassátok el a többit is, valami elképesztő, és mindezt egy echte fehér svéd nő mondta! Tessék emberek ez a liberalizmus igazi arca!

2015. aug. 2. 12:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%

Normális országban életfogytiglanra ítélnék hazaárulásért.

A svédeknél nem egyedülálló ennek a libának a véleménye, sok hasonló van arra.

A skandinávok sok ilyen elmebeteget termeltek ki az elmúlt 30-40 évben.

2015. aug. 2. 12:23
 2/30 anonim ***** válasza:
55%
Miért nem lehet az ilyenekre vadászni és megenni a húsukat?
2015. aug. 2. 12:24
 3/30 anonim ***** válasza:
77%
Haha, én kiraknám őt Zimbabwéba a haverjai közé, hadd éljen ott a nagyszerű kultúrában. :D
2015. aug. 2. 12:26
 4/30 tetro ***** válasza:
33%
Nyíltan beismerte szinte azt se tudjuk ki 14éve :D Ezeknek a kérdéseknek mi értelme van a gyűlölködésen kívül?
2015. aug. 2. 12:32
 5/30 anonim ***** válasza:
75%

Én is simán kidobnám Afrikába.

(megérdemelné.)

Ez a nő valami gusztustalan!

2015. aug. 2. 12:32
 6/30 anonim ***** válasza:
70%

5-ős vagyok

""A svédeknek kötelező integrálódniuk az új Svédországhoz, a régi Svédország soha nem fog visszatérni" "

Ahm....ebből látszik ,hogy a multi-kulturalizmus a valódi rasszizmus!

2015. aug. 2. 12:39
 7/30 A kérdező kommentje:
4# Az ilyen kérdéseknek csupán az az értelme hogy lerántsa a leplet a hazugságaitokról, amivel ti liberálisok a nagy mértékű, szándékos, kultúra és nemzet romboló, pusztító mivoltotokat próbáljátok álcázni!
2015. aug. 2. 12:39
 8/30 tetro ***** válasza:
31%

12.39

nem tudom milyen hazugságomról rántotta ez le a leplet, de határozottan tagadom, hogy 14éves svédországban lettem volna politikus nő.

2015. aug. 2. 12:40
 9/30 A kérdező kommentje:
A liberálisok olyanok vagy mint a Gyűrűk Urába a Kígyónyelvű, szép, hamis, méztől csepegő szavaik vannak, próbálják a migrációs problémákat lekicsinyíteni, viccet csinálni belőle, pozitív dolognak beállítani, közben meg úgy rohad az ország és a népe mint Théoden király és a rohírok. Akik nemzeti érzelműek és hűségesek az országhoz (Éomer és csapata) azokat lejáratják, száműzik, közben szép lassan romba döntik az országot. Szerintem ezt teljesen igazolják Mona Sahlin kijelentései és tettei..
2015. aug. 2. 12:45
 10/30 tetro ***** válasza:
29%

12.45

és mit mond erre a pszichoterapeutád?

2015. aug. 2. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!