Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a svéd libárlis,...

Mit szóltok a svéd libárlis, szélsőfeminista politikus Mona Sahlin kijelentéséhez hogy szinte nyíltan beismerte hogy a hagyományos svéd kultúra elpusztítása a céljuk?

Figyelt kérdés

A kijelentés 2001, május 17.-én hangzott el egy rádióban:

[link]

"A svédeknek kötelező integrálódniuk az új Svédországhoz, a régi Svédország soha nem fog visszatérni"

Ez a nő a Svédországba visszatért dzsihádistákat újra befogadná, és házakat építene nekik:

[link]

Mona Sahin további "aranyköpései" eredeti nyelven:

[link]

"Sokszor kérdezték de nem tudom megmondani mi az a svéd kultúra. Azt hiszem ez az oka hogy a svédek irigyek a bevándorlókra: nekik van kultúrájuk, identitásuk, történelmük ami összeköti őket. Ezzel szemben mi van nekünk? Szent Iván éji ünnepség meg ilyen hülye dolgok."

De olvassátok el a többit is, valami elképesztő, és mindezt egy echte fehér svéd nő mondta! Tessék emberek ez a liberalizmus igazi arca!

2015. aug. 2. 12:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%

Jól írják.

Eddig is tudtuk miről szól a liberalizmus és mi van belecsomagolva.

Múltkor feldobtam egy cikket, a nagy genderizmus közben megtiltották a liberálisok, hogy a fiú gyerekek autóval játszanak.

Tehát még egyszer, a liberálisok megtiltották :)

Tetro meg a szokásost hozza, offol, kiforgat, értetlenkedik, aztán mikor kifogy a hülyeségeiből akkor személyeskedik, mindezt vasárnap délután.

Biztos van élete a palinak.

2015. aug. 2. 15:09
 22/30 tetro ***** válasza:
35%

15.09

neked mivel telik a vasárnap délután? :)

2015. aug. 2. 15:13
 23/30 anonim ***** válasza:
87%

"Múltkor feldobtam egy cikket, a nagy genderizmus közben megtiltották a liberálisok, hogy a fiú gyerekek autóval játszanak.

Tehát még egyszer, a liberálisok megtiltották :)"

Fel tudnád dobni még egyszer? Mert az esetek 99%-ában szándékos félremagyarázásról van szó, és általában kiderül, hogy nem tiltottak meg semmit, vagy ha igen, akkor meg semmi köze nem volt sem a liberalizmushoz, sem a genderizmushoz. Meg alapból sántít a dolog, mivel az autó egy uniszex eszköz, ami nincs nemre korlátozva sehol a világ nagyobbik részén.

2015. aug. 2. 19:33
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
Elmeosztályra való.
2015. aug. 2. 23:24
 25/30 anonim ***** válasza:
34%

ma 14:42

Fussuk le újra és újra ugyan azokat a köröket, aminek mindig az a vége, hogy te nem emlékszel és nem találod a kérdést sem? :) Kösz nem, így is eleget fáradtam már a többi "forrással" rendelkező nem "jobber" kőbunkó miatt. Inkább vállald fel, hogy hiteltelen vagy, amit leírsz az pedig egyszerűen nem igaz.

2015. aug. 2. 23:26
 26/30 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Itt a cikk, leírja, hogy kidobálták az összeset, nehogy szegény gyerek tudjon már játszani vele.

tetro

Filmeztem, voltam edzeni és kb. 5 percre feljöttem a gyk-ra még haveromra vártam.

Tudod van jobb dolgom is, mint egy kisebbségi komplexussal rendelkező egyénnel vitatkozzak arról, hogy semmire nem emlékszik, semmit nem ért meg még sorolhatnám.

2015. aug. 3. 09:14
 27/30 anonim ***** válasza:
43%

hát ez szörnyű, 26...

Minden embertelenség és emberalattiba masszába nyomás kísérlet ellenére, próbáljunk meg emberek maradni, nők és férfiak egyaránt.

És azokra figyelni, azoktól tanulni, akik emberi méltóságunkat nem akarják lealázni.

Például József Attilára:

"Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,

de mi férfiak férfiak maradjunk

és nők a nők - szabadok, kedvesek

- s mind ember, mert az egyre kevesebb..."

2015. aug. 3. 09:27
 28/30 anonim ***** válasza:
48%

Igen, szörnyű(akár mennyire is próbálod meg nonszensznek feltünteni), mivel nem vagy képes felfogni, hogy miről van szó.

Milyen jogon veszik el a gyerektől és tiltják meg neki?

Ha meghatározom(tiltom) neki, hogy mivel játszhat(autóval nem, mert ő fiú) akkor az mivel különb, mint az, hogy megmondom neki, hogy ő csak autóval, mert ő fiú??

Ugyan az a kettő.

Tilt.

De ahogy látom, ez neked magas.

2015. aug. 3. 09:37
 29/30 anonim ***** válasza:
48%

28 -én tényleg szörnyűnek és gusztustalannak tartom, nem értettél meg? József Attilát sem?

de mi férfiak férfiak maradjunk

és nők a nők - szabadok, kedvesek

- s mind ember, mert az egyre kevesebb...

2015. aug. 3. 09:39
 30/30 anonim ***** válasza:

+pont azért szörnyű, mert a nevelők a kiszolgáltatott, rájuk bízott kisgyermekből egy nemek alatti - és ezzel egyben egy emberalatti - biomasszát akarnak nevelni.

Az ember az emberré levést az embertől tanulja.

2015. aug. 3. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!