A barátnőm erősen baloldali beállítottságú, és olyan kijelentéseket tesz, hogy "én bírom Gyurcsányt" - viszont én jobboldali vagyok, és ez konfliktusokat szül kettőnk között?
Nehezen tudom megérteni, hogy egy bukott politikuson mit lehet bírni...? az egész ember hazugságból és manipulálásból áll.
Ez tény, főleg amit az elmúlt hetekben művel, az már messze túl tesz a magyar emberek érdekein.
Számomra Gyurcsány egy visszataszító undorító ember, és nem tudom elfogadni, hogy a szerelmem egy ilyen embert tart megfelelő politikusnak az ország kormányzására.
Megmutattam neki ezt a videót is:
https://www.youtube.com/watch?v=UHDK92EzvB4
És erre is azt mondta, hogy ebben nincs semmi hazugság, és hogy ezt nem érti miért mutattam meg neki....
Hogyan lehetne végre felnyitni a szemét, hogy amiben hisz az teljesen baromság?
Kezd már a kapcsolatunk rovására menni a dolog....
Én soha nem politizáltam, soha nem Fidesz-eztem előtte, viszont ő mostanában egyre többet élteti Gyurcsányt.
Mit kéne tennem, hogy ez az egész dolog ne tegye tönkre a kapcsolatunkat?
Régen soha nem volt szó ilyenről, csak az elmúlt egy hónapban van ez.
Talán ha tudom, hogy ennyire Gyurcsány fan, akkor az elején már másképp álltam volna hozzá..
Viszont tényleg nem tudom elviselni, hogy egy gusztustalan magyar ellenes, magyar gyűlölő, bohóc legyen a példaképe...
Én 28, Ő 27 éves.
Nincs részéről családi háttér befolyás, hogy ez miatt szimpatizálna Gyurcsánnyal, hosszú évek óta külön él a családjától.
Az a baj, hogy hiába mutatnám meg neki azokat a videókat amit a #4 linkelt, arra is csak azt mondaná, hogy biztosan kamu és úgy van "össze vágva", hogy rossz színben tüntesse fel.
Teljesen hajthatatlan...
2 éve vagyunk együtt, eddig soha nem került szóba a politizálás, én amúgy sem szoktam politikáról meg a pártokról beszélni, csak mióta van ez a bevándorlás dolog, azóta ahogy néztük együtt a híreket, folyamatosan a Fideszt szapulta, és mikor Gyurcsány valamiről nyilatkozott, azonnal neki adott igazat.
Komolyan mondom nagy ívből leszarnám, az se érdekelne ha Mszps lenne, vagy Lmps, de az hogy ezt az idióta agyhalottat élteti...egyszerűen nem tudom nem szó nélkül hagyni...
Mostanában már direkt nem nézem az esti híreket vele, hogy ne húzzam fel magam.
Amúgy minden tekintetben nagyon harmonikus a kapcsolatunk, szinte minden dologban egyet értünk, kivéve a leírtakon kívül, és sokan nem hiszik el, de nagyon komoly konfliktusokat kelt ez az egész.
Nem tudom hogyan lehetne ezen túllépni...?
Én nem beszélek a politikáról, direkt kerülöm hogy szóba jöjjön, viszont a tudat nem hagy nyugodni, hogy milyen ember szavára ad...
"A nőknek sokszor jók a megérzésük."
Főleg ha az anyagiakról van szó.
Mi nem nagyon szoktunk politizálni a párommal. De ha ő hozza fel, és elvakultan szajkózza a téves nézeteit, hát engem zavarna.
Nekem egyszer volt MSZP-s pasim, néha felhozta, én kerültem a témát. De szerintem hosszú távon ez nekünk is gondot okozott volna. Nem elsősorban azért, hogy melyik pártot szereti, de valahogy az egész élethez való hozzáállást ez meghatározza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!