Hallottatok már hasonló kijelentéseket a fidesztől-orbántól?
http://www.youtube.com/watch?v=OUduQtDRehw&feature=related
5:24 -től ahol Vona megmondta, hogy ha a hazáról van szó, akkor "kit érdekel, hogy ki a jobbikos? kit érdekel, hogy ki a fideszes? Össze kell fogni és el kell menni egymás tüntetéseire!"
nem tudom, de nekem ebből eléggé az jön le, hogy nem a hatalom számít neki, hanem az, hogy valaki helyesen cselekedjen.
én nem hallottam még ilyesmi kijelentéseket a fidesztől, ő tőlük csak támadásokat hallottam. tud valaki ellenpéldát?
vona vagy maga a jobbik nem tökéletes ez tuti. de folyamatosan olyanokat olvasok, hogy a jobbik köpköd és támad meg a fideszt ellenségezi, stb.
pedig egy ilyen szónoklat nem épp azt sugallja, hogy neki az ellenség a fontos, hanem együttműködne, ha a fidesz hajlandó lenne rá.
Ezzel az a baj, hogy az össze kell fogni, az az ő nyelvén azt jelenti,
Egy kulcsos adó?
Kinek lenne az jó 10% nak?
1 évet nem húznánk ki vele.
Az a baj hogy neked van egy felfogásod ami lehet hogy szép és jó, csak épp a magyar viszonyokhoz semmiköze.
1 kulcsos adó csak a széles, legalább 60-65% középosztállyal rendelkező országokba megvalósítható.
Ha egy 20% középosztály esetében be akarod vezetni az=dél amerika!
Ja!A te álláspontod is egy vélemény a sok közül...
Vona Gábornak tök mindegy kivel áll össze,csak hatalmon legyen(nem fog)A Fidesz meg saját tepsijébe szarna,ha MSZP,Jobbikkal lepaktálna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!