Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Jobbik a vállalkozókat...

Ha a Jobbik a vállalkozókat nyomja, bérből étők, nem féltek, hogy megszívjátok, mint a Torkos Borz?

Figyelt kérdés

Sokan annyira kedvelik a Jobbikot. Mert azt hírdeti, hogy a nemzetet képviseli. Amit, én is nagyon értékelek, hogy ilyen rossz gazdasági helyzetben, agymosásos liberalizmusban még összefognak az emberek felébred a NEMZETI öNTUDAT!Amit, nagyon értékelek!

De a bérből élők figyelmét nagyon elkerüli az a dolog, hogy a Jobbik, mivel a vállalkozóktól kapja a pénzt a kampányra, az ő érdekeiket fogja képviselni a parlamentben a bérből élők rovására! És ez nekem nagyon nem tetszik!

Azt a sznob vállalkozót nyomják majd minden jóval, aki elcsalja az adókat, minimálbérre jelenti be a dolgozóit, és nem becsüli meg őket! Folyton rettegésben tartja őket, hogyha nem tetszik vmi, akkor elküldi őket, és száz jön a helyére! A dolgozó meg fél, hisz vmiből meg kell élni, fizetni a számlákat.

Szóval, szerintem a vállalkozók sokkal önzöbbek, és károsabbak a lakosságra mint a multik!

Bár, nem vagyok multipárti, de amit a vállalkozók csinálnak az gusztustalan! És a Jobbikat ez nem zavarja??????????

Hogy az elcsalt adók az államhiányt növelik?

Szomorú vagyok, hogy nincs olyan párt ami hiteles, és a bérből élőket képviseli! Hiába akarnak a bérből élők változtatni az ország helyzetén, ha nincs rá pénzük, meg hatalmuk.

Nem tetszik, hogy a Jobbik annyira ajnározza a vállalkozókat.

2010. márc. 14. 11:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A Jobbik nemcsak a vállalkozók pártja, aki ilyet állít az nagyon tájékozatlan. Tessék szépen megnézni egy lakossági fórumot vagy egy alapszervezeti tagságot, mennyi munkás van ott. Mennyi tanuló, és mennyi vállalkozó.
2010. márc. 14. 20:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, az én tehetséggondozásom nem továbbképzés, hanem valami új, ami jelenleg Magyarországon nincs, ami csak a nagyoknál van ebben a formában, amiben én szeretném. És az én végtermékeim fogyasztói nem csak magyarok lesznek. Te nyugodtan ülj tovább a fenekeden, valószínűleg nincsenek ilyen ötleteid, ez bennem már gyerekkorom óta érlelődik, és én véghez fogom vinni, mindegy, melyik párt hol lesz akkor, ez nem érdekel, az én célom nem csak Magyarországra terjed ki, hanem nemzetközi szinten. A legjobb csapatot akarom, a legjobbakhoz megyek tanulni, és nem az lesz a fontos, kinek mennyi pénze van vagy ki az ismerőse, hanem az, hogy mennyire illeszkedik a csapatunk és tevékenységünk céljaihoz. Nem gondolkodom pártokban, letojom, mit csinálnak, az én céljaim nincsenek határok közé zárva. És hidd el, lesz ebből még fizetésemelés, a legjobbak nem élnek rosszul, de ehhez minden csapattagnak bizonyítania kell, hogy méltó a legjobbak közé tartozni, hogy tudása, tehetsége megfelelő, nem érdekel, hány millió van a zsebében, vagy melyik nagykutya gyereke, a tehetségével kell bizonyítania mindenkinek akkor is, ha a nyomorban született, és akkor is, ha aranybölcsőbe.
2010. márc. 14. 20:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Csupán pár ezer forint és Te is vállalkozóvá vállhatsz!(erkölcsi bizonyítvány+okmánybélyeg).

Meg kellene próbálnod,mert fogalmad nincs miről beszélsz.

2010. márc. 14. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!