Ha a Jobbik a vállalkozókat nyomja, bérből étők, nem féltek, hogy megszívjátok, mint a Torkos Borz?
Sokan annyira kedvelik a Jobbikot. Mert azt hírdeti, hogy a nemzetet képviseli. Amit, én is nagyon értékelek, hogy ilyen rossz gazdasági helyzetben, agymosásos liberalizmusban még összefognak az emberek felébred a NEMZETI öNTUDAT!Amit, nagyon értékelek!
De a bérből élők figyelmét nagyon elkerüli az a dolog, hogy a Jobbik, mivel a vállalkozóktól kapja a pénzt a kampányra, az ő érdekeiket fogja képviselni a parlamentben a bérből élők rovására! És ez nekem nagyon nem tetszik!
Azt a sznob vállalkozót nyomják majd minden jóval, aki elcsalja az adókat, minimálbérre jelenti be a dolgozóit, és nem becsüli meg őket! Folyton rettegésben tartja őket, hogyha nem tetszik vmi, akkor elküldi őket, és száz jön a helyére! A dolgozó meg fél, hisz vmiből meg kell élni, fizetni a számlákat.
Szóval, szerintem a vállalkozók sokkal önzöbbek, és károsabbak a lakosságra mint a multik!
Bár, nem vagyok multipárti, de amit a vállalkozók csinálnak az gusztustalan! És a Jobbikat ez nem zavarja??????????
Hogy az elcsalt adók az államhiányt növelik?
Szomorú vagyok, hogy nincs olyan párt ami hiteles, és a bérből élőket képviseli! Hiába akarnak a bérből élők változtatni az ország helyzetén, ha nincs rá pénzük, meg hatalmuk.
Nem tetszik, hogy a Jobbik annyira ajnározza a vállalkozókat.
Kedves kérdező!
Csupán pár ezer forint és Te is vállalkozóvá vállhatsz!(erkölcsi bizonyítvány+okmánybélyeg).
Meg kellene próbálnod,mert fogalmad nincs miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!