Ha a Jobbik a vállalkozókat nyomja, bérből étők, nem féltek, hogy megszívjátok, mint a Torkos Borz?
Sokan annyira kedvelik a Jobbikot. Mert azt hírdeti, hogy a nemzetet képviseli. Amit, én is nagyon értékelek, hogy ilyen rossz gazdasági helyzetben, agymosásos liberalizmusban még összefognak az emberek felébred a NEMZETI öNTUDAT!Amit, nagyon értékelek!
De a bérből élők figyelmét nagyon elkerüli az a dolog, hogy a Jobbik, mivel a vállalkozóktól kapja a pénzt a kampányra, az ő érdekeiket fogja képviselni a parlamentben a bérből élők rovására! És ez nekem nagyon nem tetszik!
Azt a sznob vállalkozót nyomják majd minden jóval, aki elcsalja az adókat, minimálbérre jelenti be a dolgozóit, és nem becsüli meg őket! Folyton rettegésben tartja őket, hogyha nem tetszik vmi, akkor elküldi őket, és száz jön a helyére! A dolgozó meg fél, hisz vmiből meg kell élni, fizetni a számlákat.
Szóval, szerintem a vállalkozók sokkal önzöbbek, és károsabbak a lakosságra mint a multik!
Bár, nem vagyok multipárti, de amit a vállalkozók csinálnak az gusztustalan! És a Jobbikat ez nem zavarja??????????
Hogy az elcsalt adók az államhiányt növelik?
Szomorú vagyok, hogy nincs olyan párt ami hiteles, és a bérből élőket képviseli! Hiába akarnak a bérből élők változtatni az ország helyzetén, ha nincs rá pénzük, meg hatalmuk.
Nem tetszik, hogy a Jobbik annyira ajnározza a vállalkozókat.
Az egyik válaszoló, akinek van egy kis rálátása a gazdaságra (ha nem is a jelenlegi magyar gazdaságra, csak úgy általában), már leírta: ha a magyar vállalkozások támogatva lesznek, rengeteg új vállalkozás nyílik majd, szabadon lehet köztük válogatni, nem leszel Tesco-árufeltöltő a CNC-s bizonyítványoddal.
Ha simán csak a prolik támogatását hirdette meg, hol tartana? Sehol, mert a prolik nem pénzelnék őket (mert nincs nekik miből), és csak ígérgetni tudnának nekik (vállalkozók nélkül nem tehetnek a prolikért sem semmit).
Olyan nincs hogy a KKv kat támogatod a minimálbért ami mindennek az alapja meg ott hagyod!
Egy vállalkozó sem fogy csak azért vállalkozást bővíteni mert kevesebb az adója, csak ha több a megrendelése.
Csak szinergiákban lehet a gazdaságot motiválni, és ez csak a Jobbiknak a programjában látszik!
Oké, tegyük fel, hogy a magyar vállalkozóknak beindul a biznisz. Mondjuk nem 60% hasznuk lesz hanem 100%. A fenn maradó 40%-ot nem a bérek emelésére fogják fordítani, hanem meghagyják maguknak azt a profitot! Akkor mit nem értetek ezen??? Amennyit csak ki lehet facsarni egy dolgozóból, annyit ki is facsarnak.
Annyira meg sose lesz jó a gazdaság, hogy özönsok munkahely legyen és a dolgozók válogassanak, a fizetések meg ettől felmenjenek! Akkor inkább alkalmaznának olcsó bevándorlót.
Amugy meg minek támogassam én a magyar vállalkozót, aki elcsalja az adóját, mindent leír az adójából, én a közszférában dolgozok. Adózok normálisan, őket mennyire érdekli hogy megbecsüljék a munkámat? Ha ők kevesebb adót fizetnek be akkor a mi bérünk is alacsonyabb:(
Menjen az összes párt a fenébe, tényleg mindd csak a vállalkozók seggét nyalja. A Jobbik is elvakult, vagy érdekelt a hatalomra jutásban, mert annyira hangoztatják a magyarságot, közben meg pont azokat akarják támogatni, akik elcsalják az adót.
12:07nek
Onnan szedem, hogy kampányolni csak az tud akinek van rá pénze, vagyis a gazdagoknak! A Jobbik mivel mindig a jobbik vállalkozókat hangoztatja, meg a földbirtokosokat, ezért gondolom h őket képviseli.
A többi szöveg csak arra kell hogy minél szélesebb néprétegeket megszólitson, hogy minél több szavazata legyen.
15:52nek
Ez nagyon szép, és hasznos, versenyképes leszel.
Új munkaerő felvételt és tehetséggondozást írtál, gondolom továbbképzésfélére gondoltál. Ezek nem fizetésemelés.
Nagyon messze vagyunk mi még attól amikor ugy fel van futva a gazdaság, hogy munkaerőhiány legyen, és a munkáltatók harcoljanak a munkavállalókért, kecsegtessék őket magasabb fizetéssel.
17:23nak
Nem ezt mondtam, csak arra voltam kiváncsi, hogy akik bérből élnek azok tudják azt hogy a Jobbik a vállalkozók pártja, és ne várjuk azt tőlük, hogy a bérből élőket segítse, max látszatintézkedésekkel.
Én is azt vallom h tenni kell mindig h jobb legyen a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!