Ha a Jobbik a vállalkozókat nyomja, bérből étők, nem féltek, hogy megszívjátok, mint a Torkos Borz?
Sokan annyira kedvelik a Jobbikot. Mert azt hírdeti, hogy a nemzetet képviseli. Amit, én is nagyon értékelek, hogy ilyen rossz gazdasági helyzetben, agymosásos liberalizmusban még összefognak az emberek felébred a NEMZETI öNTUDAT!Amit, nagyon értékelek!
De a bérből élők figyelmét nagyon elkerüli az a dolog, hogy a Jobbik, mivel a vállalkozóktól kapja a pénzt a kampányra, az ő érdekeiket fogja képviselni a parlamentben a bérből élők rovására! És ez nekem nagyon nem tetszik!
Azt a sznob vállalkozót nyomják majd minden jóval, aki elcsalja az adókat, minimálbérre jelenti be a dolgozóit, és nem becsüli meg őket! Folyton rettegésben tartja őket, hogyha nem tetszik vmi, akkor elküldi őket, és száz jön a helyére! A dolgozó meg fél, hisz vmiből meg kell élni, fizetni a számlákat.
Szóval, szerintem a vállalkozók sokkal önzöbbek, és károsabbak a lakosságra mint a multik!
Bár, nem vagyok multipárti, de amit a vállalkozók csinálnak az gusztustalan! És a Jobbikat ez nem zavarja??????????
Hogy az elcsalt adók az államhiányt növelik?
Szomorú vagyok, hogy nincs olyan párt ami hiteles, és a bérből élőket képviseli! Hiába akarnak a bérből élők változtatni az ország helyzetén, ha nincs rá pénzük, meg hatalmuk.
Nem tetszik, hogy a Jobbik annyira ajnározza a vállalkozókat.
a vállalkozók adót fizetnek és munkahelyeket teremtenek
na megint egy jobbik lejáratás kísérlet...
"bérből étők" max bérből élők
aki a vállalkozónál dolgozik az nem bérből él szted?
a vállalkozóknál többet kereshetsz, igaz csak minimálbérre jelent be.
és mi van a multiknál? ott kapsz minimálbért és csá.
senki sem mondja azt sem, hogy jó dolog, hogy feketén dolgozunk, viszont ha a kedvezményeket amiket a multik kajolnak be nem a vállalkozásokkal fizettetnék meg, és rendes adórendszerünk lenne, akkor ők is bejelenthetnének.
és persze akkor jogos lenne az ellenőrzés is.
jelenleg nem jogos, ha egy vállalkozót megbüntetnek, hisz el van cseszve a rendszer.
persze dolgozol egy sznobnál aki minimálra jelent be, ugyan lenne pénze rá, hogy bejelentsen fullra, de kicsit gondolkodj. nem termelsz esetleg annyit amennyibe kerülnél adózva most. max ha minden vállalkozót most a sznobokat megcsesznék, akkor utána sírhatnál, hogy nincs semmi munka és éhen döglesz.
(és igen, volt sznob főnököm tipikus arisztokrata. el is jöttem.)
Nagyjából minden párt programja a vállalkozókról szól. A különbség abban van, hogy egyes pártok a magyar vállalkozókat nyomják, mások a külföldieket.
A prolikra senki sem gondol, de ez sem új dolog.
"A prolikra senki sem gondol, de ez sem új dolog."
de nem érted?
a "proliknak" is lesz munkájuk ha lesznek vállalkozások és akkor végre egy hegesztő nem árufeltöltő lesz a TeScOBa
3 részre kell osztani a kérdést, mert csak úgy érthető a Jobbik programja.
1, A minimálbér emelése az alapja a programjának és csak azután az adó csökkentés. Ami abból következik hogy nem az exportra akar elsőnek termelni, ahol az adók a legfontosabbak, hanem az import kiváltás. Ebben az esetben a belsőpiac védelme, és a fogyasztás " magyar értékű" ami táplálja a gazdaságot. " saját véleményem hogy a minimált 110e kellene emelni hogy beinduljon a gazdaság"
2, A marginális adókulcsok átalakítása, ami azt jelenti hogy a kulcsokkal lehet a jövedelem elosztásokat szabályozni, a fogyasztás emelkedés, és az ebből fakadó jövedelmek tekintetében! " saját" 5 kulcs az alsó már emelt minimál 5% az alsó közé, magasabb bérezésűek kissebb kkv-k családi gazdaságok kb 110-300 / 10% felső közép nagyobb vállalkozások 300-1,000 20% hiszen itt már a megnövekedett fogyasztás is magasabb jövedelmeket eredményez 1,000-3,000 30% és e-felett 40%.
Természetesen egy lényegesebben egyszerűbb rendszerrel, és sáv expanziós kedvezménnyel" hogy ne legyen adó átesés az az hogy ha valaki 110 felé megy az rosszabbul járjon!
Családi adózással és járjon kombinálva, és az alanyi jogok megszüntetésével.
Szóval mindenki nyerne rajta gyakorlatilag, mert nem a nagyobb kulcsok % a jelentené a jelentős bevételt hanem a bérek emelkedése és annak a fogyasztási rotációs hatásai! Bár lehet hogy a számokat én raktam hozzá, de ez megvalósítható, persze a multik kárognának de eddig mi károgtunk 20 éven keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!