Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "Jobbikosok a buták" állapít...

A "Jobbikosok a buták" állapítják meg a nem Jobbikosok, de akkor miért nincs válaszuk sok alapvető kérdésre?

Figyelt kérdés

Csak néhány példa!

Mi hasznunk volt eddig az Eu ból! " közhelyek nélkül"

Miért kellett megszavazni csak úgy a Lisszaboni egyezményt?

Miért kellett az új titoktörvény?

Mi a jó abba az embereknek hogy a Fideszt a nagytőke mozgatja?

Lenne még ezer, de erre sem fog megalapozott válasz jönni, csak frusztrált demagógia!

2010. márc. 14. 07:13
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Ezen jót nevettem. Túlságosan megszoktátok, hogy a Jobbik mindig a saját szájízeteknek

Nem az az érdekes ebben a topikban hogy mit gondolsz Vonáról, hanem hogy mi a véleményed a kérdésekkel kapcsolatban.

Tényleg értelmi fogyatékos vagy, vagy nem akarsz válaszolni?

2010. márc. 14. 12:54
 22/32 anonim ***** válasza:
26%
Te meg tanulj szöveget értelmezni mert nem fogom másodszor elmagyarázni.
2010. márc. 14. 13:21
 23/32 anonim ***** válasza:
21%

12:09

hogy hisztizik :)))))

ennyit tudnak ők!

2010. márc. 14. 13:41
 24/32 anonim ***** válasza:
45%

"Ha elmennek a multik,akkor mi lesz a munkanélkül maradt dolgozókkal? A kiskereskedelem nem tudja alkalmazni őket,és az árúválaszték is nagyon szegényes lesz."

Ez az árúválaszték gondolom inkább áruválaszték szeretett volna lenni, mondjuk nem ez az egyetlen hiba... Könnyű megjegyezni, pl. a termék aminek nem drága az ára, azaz "az olcsó árú áru":)

És még a jobbikosok gondolkodása a szélsőséges: igazad van, hiszen nincs is más lehetőség: vannak a multik, meg a sarki 3m²-es kisbolt!:)

Ahhoz képest, hogy egy kereskedő multinak mekkora forgalma van, alig foglalkoztat munkavállalókat, ha ugyanazt a forgalmat leosztanád kisebb-nagyobb üzletekre, azok sokkal több embert alkalmaznának, arról nem is beszélve, hogy a magyar tulajdonosok nem vinnék ki a profitot az országból. Lehet, hogy pl. a Tesco teremtett néhány munkahelyet, de közben sokkal többet tönkre is tett és rengeteget ártott.

Azt, hogy nagy a választék pedig nem mondanám, ugyan miért nagy? Mert lehet kapni LCD TV-t is 15 méterre a baromfitól? Én nem úgy vettem észre, hogy olyan sokféle TV-t lehetne kapni. Ez csak egy példa, de majdnem mindenre igaz: sok kategória van (amúgy feleslegesen), de az egyes kategóriákon belül nem feltétlenül óriási a választék. Ráadásul egyre többen úgy élnek, hogy semmi jelentősége a "hatalmas" választéknak, mivel jellemzően mindennek csak az egyforma csomagolású, gyengébb minőségű változatát tudják megfizetni.

Amúgy meg mi ez a hozzáállás? Ennyire tehetetlennek tartod magad és ezt levetíted az egész nemzetre? Mi semmire sem vagyunk képesek, semmihez nem értünk, hívjunk gyorsan minél több külföldit, mert a magyar az szar, majd ők segítenek nekünk, hogy legyen választék meg munkahely, amit mi úgyse tudnánk megteremteni? Mondjuk úgy tényleg nehéz, hogy az elvileg saját államunk velünk szemben őket támogatja, minket meg ott húz le ahol csak tud.

2010. márc. 14. 13:53
 25/32 anonim ***** válasza:
40%

"Mi hasznunk volt eddig az Eu ból! " közhelyek nélkül""

Kb. 20-szor leírtam már erre az oldalra, hogy éves bontásban mennyit fizettünk be az EU-nak és mennyit kaptunk tőle. Most a kedvedért nem állok neki a goggle-nak csak azért, hogy leírjam huszonegyedszerre. Ugyancsak leírtam már 20-szor, hogy az EU többek között vámunió, amiből igen sokba kerülne kimaradni.

Az, hogy egyesek nem bírják elolvasni, nem találják meg, vagy nem értik a válaszokat, nem jelenti, hogy a válaszok nem léteznek.

Csak a nemjobbikosok már igen fáradtak, amikor alapvető igazságokat századszorra kell a gyépés jobbikosok szájába rágni és azok még mindig nem értik. Egy idő után senkinek nincs már kedve világot gyújtani a jobbikosok sötét fejecskéiben.

"Miért kellett megszavazni csak úgy a Lisszaboni egyezményt?"

Nem lehetett elkerülni a megszavazását. Lehet rajta vitatkozni, hogy csakúgy kellett volna vagy nem csakúgy, és mi a csakúgyság pontos definíciója, de a jobbik hiába hisztizik ezen, nem fog változtatni rajta.

"Miért kellett az új titoktörvény?"

Miért nem kell? Most azon kívül, hogy judeobolsevik összeesküvés minden, ami nem tetszik a Jobbiknak?

"Mi a jó abba az embereknek hogy a Fideszt a nagytőke mozgatja?"

Tudod, mi az a tőke? Meg tudod mondani, mi a nagytőke? El tudod magyarázni (értelmesen, tényszerűen, nem hülye költői képekben, nem utalásokban, nem sejtetésekben, nem idióta összevigyorgásokkal, hanem pontosan és szabatosan), hogy mit értesz azon, hogy "a nagytőke mozgat" egy pártot? Vagy csak egy számodra is értelmetlen hangsort ismételgetsz, mint egy papagáj?

Az embernek azért nincs sok kedve a jobbikosokkal "vitzázni", mert nem mindenki született gyógypedagógus. Nem mindenki érzi élethivatásának, hogy félanalfabéta prolikat oktasson a demokrácia, a piacgazdaság, a diplomácia stb. alapjaira. Ezek az alapok hiányoznak a legtöbb jobbikosnál.

2010. márc. 14. 13:55
 26/32 anonim ***** válasza:
36%

"Ezen jót nevettem. Túlságosan megszoktátok, hogy a Jobbik mindig a saját szájízeteknek megfelelő válaszokat ad, egy mondatban, feketén fehéren. Csak éppen a politika és gazdaság nem ilyen. Ha annyira érdekelnek azok a válaszok, akkor ne egy Jobbikos fórumon kérdezgesd, mert a Gyik az.

Ha érdekel a véleményem, Vona egy buta ember. Minden második mondata hazugság vagy csúsztatás. Aki pedig őt a magyarság megmentőjének képzeli, az szintén buta.Igen, olvasok néha barikádot és megnézem a Jobbik gyűlések videóját is, ez alapján mondom."

na akkor meséld el mit értesz fekete fehér alatt

hogy miért nem fekete fehér

hogy miért színes akkor ha nem fekete fehér

hogy a színek mit takarnak

mért buta Vona Gábor mit hazudott eddig

milyen a politika és a gazdaság

na hajrá lefogadom egy értelmes mondatot se tudsz mondani

2010. márc. 14. 15:04
 27/32 anonim ***** válasza:

15:04

"na akkor meséld el mit értesz fekete fehér alatt

hogy miért nem fekete fehér

hogy miért színes akkor ha nem fekete fehér

hogy a színek mit takarnak"

Tanulság: akinek nincs hozzá tehetsége, az beszívva sem ír jó verseket.

2010. márc. 14. 15:11
 28/32 anonim ***** válasza:
A szövegednél minden esetre jobb...
2010. márc. 14. 15:43
 29/32 anonim ***** válasza:
Rengeteg válasz érkezet már ezzekre a kérdésekre, csak a jobbikosk nem értik, nem fogadják el és ilyenkor elintézik annyival hogy a válasz írója hazaáruló, cigány vagy zsidó.
2010. márc. 14. 20:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű.Amikor regeltem ide,azt hittem rosszul látok!Mást sem láttam:náci,cigány,zsidó,kutya,sátánivadék,nagy Magyarország,liberális kutyák,nem Magyarok,zsidesz,liquid Orbán,Hitler,de ezt még meg emésztettem,de amikor jönnek a tömeges hozzászólások hogy 20 évben nem volt csak rossz és a Fidesz miatt van,akkor már röhögtem,ezek buták.MDF,MSZSP,FIDESZ,MSZP,MSZP,4,4,4,8 a kormányzási arány,tehát nem igazat írnak és én utálom a hazug embert mint a szart.Tényleg buták,azért,mert nem látnak az életből,csak azt amit ők akarnak!Tisztelet a kivételnek.
2010. márc. 14. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!