Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "Jobbikosok a buták" állapít...

A "Jobbikosok a buták" állapítják meg a nem Jobbikosok, de akkor miért nincs válaszuk sok alapvető kérdésre?

Figyelt kérdés

Csak néhány példa!

Mi hasznunk volt eddig az Eu ból! " közhelyek nélkül"

Miért kellett megszavazni csak úgy a Lisszaboni egyezményt?

Miért kellett az új titoktörvény?

Mi a jó abba az embereknek hogy a Fideszt a nagytőke mozgatja?

Lenne még ezer, de erre sem fog megalapozott válasz jönni, csak frusztrált demagógia!

2010. márc. 14. 07:13
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
45%

Mert begyöpösödött, cocializmusban nevelkedett emberkék.

Majd jön ÓÓÓÓÓÓÓÓÓBÁÁÁÁÁNNNNNNN

2010. márc. 14. 07:24
 2/32 anonim ***** válasza:
42%
vasárnap reggel hosszú hétvégén éhgyomorra tényleg ez kell?
2010. márc. 14. 07:24
 3/32 anonim ***** válasza:
34%

off: irigyellek kedves kérdező,hogy vasárnap reggel negyed nyolckor van energiád ilyen hülyeségen idegesíteni magad.

On: nincs véleményem ehhez ilyen korán...

2010. márc. 14. 07:34
 4/32 anonim ***** válasza:
47%

Mert a Jobbiknak van mindenre kielégítő,tökéletes,és megcáfolhatatlan válasza-mi?

kicsit sokat képzeltek magatokról:O

-egy pártsemleges-,NEM SZOCI,NEM FIDESZ-es..

2010. márc. 14. 07:41
 5/32 anonim ***** válasza:
64%

Ezen az oldalon már elég sokszor olvastam megalapozott véleményeket,de a Jobbikosok nem törődtek ezekkel.

Én viszont tőletek kérnék megalapozott,nem frusztrált véleményt a programotokkal kapcsolatban:

Hány év alatt akarjátok megvalósítani a programot?

Honnan vennétek hozzájuk a tőkét?

Milyen érvekkel vennétek rá az IMF-et,hogy engedje el a hiteleinket,tekintettel a gazdasági válságra?

Hogyan veszitek rá a multikat,hogy megváltoztassák az érvényes szerződéseket,és több adót fizessenek,vagy a haszon egyrészét itt hagyják az országban?

Ha elmennek a multik,akkor mi lesz a munkanélkül maradt dolgozókkal? A kiskereskedelem nem tudja alkalmazni őket,és az árúválaszték is nagyon szegényes lesz.

Hogy veszed rá a fiatalokat,hogy maradjanak a mezőgazdaságban? Honnan lesz pénz a családigazdaságok nyereséges működésére?

Sorolhatnám még.De egyenlőre ezekre a kérdésekre szeretnék megalapozott,közgazdaságilag helytálló választ kapni.

2010. márc. 14. 07:43
 6/32 anonim ***** válasza:
47%

Ez a hazafiassági máz a programban tönkrevágja a hitelességeteket.Ti is csak az érzelmekre akartok hatni,(ami valljuk be működik,de ez nem meglepő,sok a csalódott,kiábrándult ember manapság)A programotok is csak álomvilág.Jól hangzik.Ennyi.

OK.h.magyarok vagyunk,de kicsit haladni kéne a korral.(pl.EU)Úgy 1000 évvel vagytok lemaradva...

2010. márc. 14. 07:48
 7/32 A kérdező kommentje:

Én nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre, de nem ebben a topikban. Ha valaki kérdezni akar az tegye ki a kérdését!

Viszont a topik kérdéseire még nem kaptam válaszokat!

2010. márc. 14. 07:53
 8/32 A kérdező kommentje:

OK.h.magyarok vagyunk,de kicsit haladni kéne a korral.(pl.EU)Úgy 1000 évvel vagytok lemaradva...

Mi? Vagy nem az ország?

Én úgy látom hogy egyre messzebb vagyunk, pedig a Jobbik még a parlamentbe sem volt! Egyszerűen nincs értelme a felvetésednek.

2010. márc. 14. 07:55
 9/32 anonim ***** válasza:
73%

a VILÁG nem fekete-fehér.Mindennek megvan az előnye-hátránya,negatív/pozitív oldala.Mindenki arra világít rá,ami éppen az érdekeit segíti.

Ez van pl.az EU-val is.pl.csomó lehetőséget ad munkavállalás területén,utazás,oktatás,beruházások folynak,(pályázatok által)..Saját szemmel én ezt tapasztalom!! a környezetemben,pedig nem is megyeszékhelyen élek.

Sokat is eélvesz az EU,követel,de valamit valamiért.Nem moindanám csak károsnak.

2010. márc. 14. 07:57
 10/32 anonim ***** válasza:
78%

*MONDANÁM

*elvesz

2010. márc. 14. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!