A "Jobbikosok a buták" állapítják meg a nem Jobbikosok, de akkor miért nincs válaszuk sok alapvető kérdésre?
Csak néhány példa!
Mi hasznunk volt eddig az Eu ból! " közhelyek nélkül"
Miért kellett megszavazni csak úgy a Lisszaboni egyezményt?
Miért kellett az új titoktörvény?
Mi a jó abba az embereknek hogy a Fideszt a nagytőke mozgatja?
Lenne még ezer, de erre sem fog megalapozott válasz jönni, csak frusztrált demagógia!
Mert begyöpösödött, cocializmusban nevelkedett emberkék.
Majd jön ÓÓÓÓÓÓÓÓÓBÁÁÁÁÁNNNNNNN
off: irigyellek kedves kérdező,hogy vasárnap reggel negyed nyolckor van energiád ilyen hülyeségen idegesíteni magad.
On: nincs véleményem ehhez ilyen korán...
Mert a Jobbiknak van mindenre kielégítő,tökéletes,és megcáfolhatatlan válasza-mi?
kicsit sokat képzeltek magatokról:O
-egy pártsemleges-,NEM SZOCI,NEM FIDESZ-es..
Ezen az oldalon már elég sokszor olvastam megalapozott véleményeket,de a Jobbikosok nem törődtek ezekkel.
Én viszont tőletek kérnék megalapozott,nem frusztrált véleményt a programotokkal kapcsolatban:
Hány év alatt akarjátok megvalósítani a programot?
Honnan vennétek hozzájuk a tőkét?
Milyen érvekkel vennétek rá az IMF-et,hogy engedje el a hiteleinket,tekintettel a gazdasági válságra?
Hogyan veszitek rá a multikat,hogy megváltoztassák az érvényes szerződéseket,és több adót fizessenek,vagy a haszon egyrészét itt hagyják az országban?
Ha elmennek a multik,akkor mi lesz a munkanélkül maradt dolgozókkal? A kiskereskedelem nem tudja alkalmazni őket,és az árúválaszték is nagyon szegényes lesz.
Hogy veszed rá a fiatalokat,hogy maradjanak a mezőgazdaságban? Honnan lesz pénz a családigazdaságok nyereséges működésére?
Sorolhatnám még.De egyenlőre ezekre a kérdésekre szeretnék megalapozott,közgazdaságilag helytálló választ kapni.
Ez a hazafiassági máz a programban tönkrevágja a hitelességeteket.Ti is csak az érzelmekre akartok hatni,(ami valljuk be működik,de ez nem meglepő,sok a csalódott,kiábrándult ember manapság)A programotok is csak álomvilág.Jól hangzik.Ennyi.
OK.h.magyarok vagyunk,de kicsit haladni kéne a korral.(pl.EU)Úgy 1000 évvel vagytok lemaradva...
Én nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre, de nem ebben a topikban. Ha valaki kérdezni akar az tegye ki a kérdését!
Viszont a topik kérdéseire még nem kaptam válaszokat!
OK.h.magyarok vagyunk,de kicsit haladni kéne a korral.(pl.EU)Úgy 1000 évvel vagytok lemaradva...
Mi? Vagy nem az ország?
Én úgy látom hogy egyre messzebb vagyunk, pedig a Jobbik még a parlamentbe sem volt! Egyszerűen nincs értelme a felvetésednek.
a VILÁG nem fekete-fehér.Mindennek megvan az előnye-hátránya,negatív/pozitív oldala.Mindenki arra világít rá,ami éppen az érdekeit segíti.
Ez van pl.az EU-val is.pl.csomó lehetőséget ad munkavállalás területén,utazás,oktatás,beruházások folynak,(pályázatok által)..Saját szemmel én ezt tapasztalom!! a környezetemben,pedig nem is megyeszékhelyen élek.
Sokat is eélvesz az EU,követel,de valamit valamiért.Nem moindanám csak károsnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!