Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Vona vallásos ember, miért...

Ha Vona vallásos ember, miért olvas sok Nietzschét?

Figyelt kérdés
kicsit ellentmondásos a 2 dolog.
2010. márc. 14. 00:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"attól még lehet a kedvec írója, h keresztényellenes....attól még írhat jól és érdekesen, attól még írhat igaz dolgokat"

De nem regényeket írt Nietzsche, hanem a saját gondolatait, filozófiáját.

2010. márc. 14. 14:07
 22/37 anonim ***** válasza:
8%

"Vona POLITIKUS, ha nem tűnt volna fel."

Ennek megfelelően egy köpönyegforgató, hazug ember, és ez így van jól, hiszen POLITIKUS. Értem, oké. Kereszténységről papol nyilvánosan, de közben keresztényellenes író a kedvence.

Nietzsche-t nem csak a fiatalok olvasnak, hanem sokan mások. A fiatalok között meg lady gaga a divat, és nem Nietzsche.

2010. márc. 14. 14:12
 23/37 anonim ***** válasza:
52%

""Vona POLITIKUS, ha nem tűnt volna fel."

Ennek megfelelően egy köpönyegforgató, hazug ember"

Egyszerű és NAIV elképzeléseid vannak a politikáról, ha így gondolod.

2010. márc. 14. 14:26
 24/37 anonim ***** válasza:
10%
Nem vagyok naiv, tudom, hogy gerinctelen emberek. Csak nem tartom elfogadhatónak az ilyen hazugságokat.
2010. márc. 14. 14:38
 25/37 anonim ***** válasza:
67%
Én nem vagyok vallásos, de olvasok néha vallási műveket. Egyébként most az a legnagyobb probléma, hogy ki mit olvas? Arra nem vagy kíváncsi, hogy például Hagyó úr mit olvasott?
2010. márc. 14. 14:48
 26/37 anonim ***** válasza:
37%
És a kedvenc olvasmányaid a "vallásos művek"? Ugyanis Vona SOKAT olvas Nietzschét, NEM néha (a honlapja szerint a kedvenc írója). Világos most már? Probléma van a szövegértéssel úgy tűnik.
2010. márc. 14. 14:56
 27/37 anonim ***** válasza:
56%

Az, hogy valaki XY-t olvas nem jelenti azt, hogy egyetért vele. Nem tudom mi a baj azzal, ha valaki nem csak egyoldalúan akar tájékozódni haem széles sprektumon keresztül akarja vizsgálni a világot és tájékozódni akar.

Tetszhet neki Nietzsche stílusa, logikája, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy totálisan egyetért vele.

Nem tudom, akiről úgy tudjátok, hogy buzgó vallásos és nem hajlandó nyitni más felé, érveket meghallgatni - azt mondjátok róla, hogy hülye.

Ha valaki hajlandó megérteni mások gondolkodásmódját, érveit - az hülye.

De akkor ki a f*szagyerek?

2010. márc. 14. 22:58
 28/37 anonim ***** válasza:
38%

Egyik kedvcene. A másik kettő (Hamvas, Lorenz) már teljesen mástészta. És? mindegyik üti egymást.

Sőt, te melyiket olvastad a vukot vagy az egri csillagokat? Hiszen a kettő ütközik, jumurdzsák meg a kisróka nem élhet egy világban jéé.. ezekszerint gerinctelen vagy. égesd el az egyiket.

2010. márc. 15. 01:36
 29/37 anonim ***** válasza:

"És a kedvenc olvasmányaid a "vallásos művek"? Ugyanis Vona SOKAT olvas Nietzschét, NEM néha (a honlapja szerint a kedvenc írója). Világos most már? Probléma van a szövegértéssel úgy tűnik."

Inkább a tiéddel kedves okostojás, mert arra próbáltam rávilágítani, hogy miért nem mindegy a kérdezőnek, hogy ki mit olvas. Min változtat ez?

2010. márc. 15. 10:28
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: reménytelen eset vagy.

Utolsó előtti: van még a tarsolyodban egy-két ilyen frappáns hasonlat? Fogalmad sincs arról, hogy miről írt Nietzsche, és miről prédikál Vona például ma délután. Na, irány a gyűlésre, még odaérsz.

2010. márc. 15. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!