Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Vona vallásos ember, miért...

Ha Vona vallásos ember, miért olvas sok Nietzschét?

Figyelt kérdés
kicsit ellentmondásos a 2 dolog.
2010. márc. 14. 00:08
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
ez olyan mintha zsidó lennék és a Mein Kampfot olvasgatnám.
2010. márc. 14. 03:00
 12/37 anonim ***** válasza:
57%
Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok zsidó elolvasta. Akiket én ismerek mind, sőt egy cigány nőt is tudnék megnevezni.
2010. márc. 14. 08:24
 13/37 anonim ***** válasza:
75%
Katolikus vagyok, de sokat olvasok pl. a buddhizmusról, egyszerűen azért, mert érdekel. Attól még nem leszek buddhista. Vona művelt ember, mit kéne olvasson?
2010. márc. 14. 09:37
 14/37 anonim ***** válasza:
50%
Egy zsidó miért ne olvashatná el a Mein Kampfot??? Ha nem olvassa el, attól az még ugyanúgy létezni fog. Nem értem a logikád, én is sokmindent elolvasok, amivel nem értek egyet. Bár leht, hogy velem van a baj, az én kis értelmiségi agyammal.
2010. márc. 14. 09:40
 15/37 anonim ***** válasza:
94%
mekkora szőrszálhasogatás basszus... Nietzsche filozófiai témájú könyveket írt, amik egy vallásos számára is lehetnek érdekesek... akkor ennyi erővel egy vallásos nem tanulhatja meg fizikaórán Einstein relativitáselméletét sem? én meg ateista vagyok, de attól még elolvastam a Bibliát, sőt, még a Koránt is... mert érdekes, ennyi...
2010. márc. 14. 10:30
 16/37 anonim ***** válasza:
91%

Mert szerinted vallásos emberek csak Bibliát olvasnak?!

Én is olvasok liberális, feminista, b.zi témájú könyveket is, nem csak Wass Albertet, a kedvenc mjüzikelem a Hair és még sorolhatnám...

Természetesen nem értek velük egyet, de ami jól van megírva azt mért ne olvasnánk el?

2010. márc. 14. 10:39
 17/37 anonim ***** válasza:
92%

Huhh kérdező.... Rettenetesen fárasztók az ilyen kérdések.

Szerintem te azt is tudni véled, mikor jár vécére, és szerinted természetesen egy vallásos ember nem olyankor jár.Rendívül gyenge kérdés, egy gyenge embertől.

2010. márc. 14. 11:08
 18/37 anonim ***** válasza:

A válaszadók nagy része nem igazán értette meg a kérdést úgy látom, bár a kérdés sem volt teljesen egyértelmű. Nem arról van szó, hogy sok Nietzschét olvas, hanem, hogy a saját honlapja szerint a kedvenc írói között ott van Nietzsche ( [link] Sok mindennel foglalkozott Nietzsche, de aki ismeri a munkásságát, az tudja, hogy radikálisan keresztényellenes volt...

A kedvenc írója?

2010. márc. 14. 13:28
 19/37 anonim ***** válasza:
52%

Vona POLITIKUS, ha nem tűnt volna fel. Nyilvános nyilatkozatai ennek megfelelően politikai nyilatkozatok. Gesztusokat tesz a vallásosaknak, mert szeretne szavazatokat szerezni jobbról. Gesztusokat tesz a magukat "lázadó fiataloknak" tartó tiniktől és huszonévesektől, akiknek a körében Nietzsche divat. Gesztusokat tesz mindenkinek, amikor azt állítja, hogy Nietzschét olvas, mert az olyan "komoly", és akkor ezek szerint Vona komoly ember, mert komoly dolgokat olvas.

Távolságból szemlélve mindez ripacskodás, bár színvonalasabb ripacskodás, mint amit pl. Gyurcsány művel.

2010. márc. 14. 13:46
 20/37 anonim ***** válasza:
58%
attól még lehet a kedvec írója, h keresztényellenes....attól még írhat jól és érdekesen, attól még írhat igaz dolgokat... én meg utálom a cigányokat, de a cigányzenét szeretem és a cigánytáncot is.... akkor földönkívüli vagyok?
2010. márc. 14. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!