Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet hogy László Petra fogta...

Lehet hogy László Petra fogta (volna) az első terroristát? És a libsi sajtó egy terroristát vett a védelmébe?

Figyelt kérdés

A szíriai kurd Demokrata Unió Párt (PYD) közleménye szerint az al-Kaidához köthető szíriai al-Nuszra Front tagja volt Oszama al Abd al Mohszen, a férfi, akit László Petra, az N1TV operatőre elgáncsolt, vagy legalábbis kísérletet tett rá a röszkei határnál.

[link]

[link]

2015. szept. 21. 21:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
László Petra nem tudta, hogy az a csóka kicsoda, tehát nem lehet ezt érdemként felróni neki.
2015. szept. 21. 21:34
 2/20 A kérdező kommentje:

nem is ez a lényeg...

2015. szept. 21. 21:36
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Könnyen lehet, hogy kiderül ilyesmi, ez nem az első pofáraesése volna a "libsi" sajtónak. De ez őket aligha érdekli, erőfölényben vannak, nyomatják tovább a propagandát.
2015. szept. 21. 21:41
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem, ha ez a László Petra dolog úgyis csak a "libsi sajtó" által felfújt valami, minek rugóztok rajta ennyit?

(Félre ne értsetek, én egyik oldal tagjait sem erősítem, csak kérdezem.)

2015. szept. 21. 21:49
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem is gáncsolta el, akkor miért ünnepli a sok nem-libsi? :D
2015. szept. 21. 22:01
 6/20 anonim ***** válasza:
52%
A "libsi sajtó" (ahogy te nevezed) nem egy terroristát vett a védelmébe, hanem egy embert, akit az a nő ok nélkül elgáncsolt. Az, h terrorista-e, nem lehetett tudni akkor (de még most sem lehet tudni).
2015. szept. 21. 22:10
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

"nem egy terroristát vett a védelmébe, hanem egy embert"

Ti nem érzitek, hogy ez mennyire torz? Nem védem meg azt a nőt, tényleg durva, amit csinált. De hogy csak emiatt állást kap az elgáncsolt férfi (akit Németországban találtak meg), a gyerek pedig Cristiano Ronaldóval vonul be egy meccsre... erős túlzásnak érzem. Kirakják őket a kirakatba, és mutogatják szándékosan, kampányszerűen.

2015. szept. 21. 22:17
 8/20 anonim ***** válasza:
37%

Lehet, de nem valószínű.

Engem tényleg érdekel az igazság, de bizonyítékot még nem láttam.

Így pedig a következő a helyzet:

1. A mandiner utolsó bekezdésében írtak nagyon is igazak lehetnek.

(Az utolsó mondat viszont nem: a profil jelenleg is él.)

2. Jó lenne tudni, hogy a PYD mivel bizonyítja az állításait.

3. A PYD Wiki-oldala:

[link]

Idézem az egyik "érdekes" mondatot:

"The party is affiliated with the Kurdistan Workers' Party (PKK), which is listed as a terrorist organisation by Turkey, the United States, the European Union and NATO."

4. A férfi FB-profilján látható zászlót (= a régi szír zászlót) minden kormányellenes csoport használja, így ez semmit sem bizonyít.

5. A borítóképen NEM az Al Nuszra zászlója volt látható, hanem csak az ún. sahada, amit minden muszlim ismer.

Az Al Nuszra zászlóján ugyanis van még további írás is:

[link]

(Nem tudom, mit jelent, de jelen esetben nem is fontos.)

2015. szept. 21. 23:08
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
embert, jaj en mindjart elsirom magam :D erdekes, randomban belerugsz a migranstomegbe, nagy valoszinuseggel egy terrorista-szimpatizans bukik fel belole. es meg ez sem szur szemet senkinek, csak vernyognak, hogy emberi jogok meg igy meg ugy. HAT AKKOR A FRANCBA A TETVES EMBERI JOGAIKKAL.
2015. szept. 21. 23:09
 10/20 anonim ***** válasza:
56%
a 8. valaszolo meg ne itt spekulalgasson, ha nem ert a temahoz. vagy nezzen jobban utana, mielott nekiall szakerteni
2015. szept. 21. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!